מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות דםמירי04/02/2008
שלום לצוות הרופאים:
אני פשוט מוטרדת מתוצאות בדיקה
כולסטרול -hdl28
כולסטרול-ldl97.5
got(ast)45 נורמלי31.0
gpt(alt)55נורמלי31.0
אני מטופלת בכדורים סימבסטאטין 20 מג" אחד בלילה
בזפיראט 400אחד ביום
לחץ הדם שלי גם לאיציב מדי פעם 140-90 לפעמיים יורד ל120-80 לפעמיים 135-88
לוקחת נורמלול 20 מג"בבוקר אחד
אני אשה בת 59 האם אני נמצאת בסיכון להתקפי לב?או לשטף דם במוח?
הרופאה שלי המשפחה לא מתרגשת אבל זוהי בריאותי. מה עלי עוד לעשות על מנת לווסת את הערכים?אני מתעמלת פעמיים בשבוע גובהי מטר שבעיים וארבע ומשקלי 85 קילו
דוקטור תודה רבה להתיחוסתך לגבי הממצאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות דם
ד''ר גרי בלומברג04/02/2008יוספה, שלום
הבדיקות שלך מראות עליות קלות באנזימי הכבד. ככל הנראה זה קשור לטיפול בסימבסטאטין אבל אין זו סיבה להפסיק את הטיפול - רק חשוב לעקוב.
לחצי הדם שלך לא גבוהים. 140/90 גבולי. נורמלול לא פועל 24 שעות, לכן אם לחצי הדם עולים בערב כדאי להתיעץ עם רופאת המשפחה לדבי שינוי בטיפול.
גם הכולסטרול הגבוה וגם לחץ הדם הגבוה הם גורמי סיכון למחלות לב וכלי דם. אבל טיפול ואיזון מורידים את הסיכון. חשוב גם לשמור על משקל תקין ולעסוק בפעילות גופנית. מקובל כ 150 דקות לשבוע או 30-40 דקות 4 פעמים בשבוע. עוד יותר חשוב לא לעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)