בירור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בירור
    ת
    15/01/2012

קיבלתי אתמול טיפול כנגד תולעים בכדורים בשם וורמוקס.באתי אל הפרוקטולוג ואמרתי לו ששורף לי בפי הטבעת ושאני מרגישה כאילו הולכים לי תולעים בפי הטבעת ואין לי דימומים.למרות שרופאת המשפחה סירבה לתת לי לעשות ב.צואה והיא החליטה שאם אני לא רואה על נייר הטואלט בערב תולעים לבנות ובגלל שאין לי ילדים אז אין לי תולעים, הרופא החליט שלפעמים יש תולעים שלא רואים ונתן לי את התרופה.בנוסף, הייתה לי דלקת בשתן לפני שבועיים ונתנו לי פלוקסצין וכשסיימתי לקחת את האנטיביוטיקה שרף לי ולכן נתנו לי אינטימסי כנגד פטריה.למה אני מספרת את כל זה? כי היום אחרי 2 כדורים שלקחתי כנגד התולעים פתאום נעלמה השריפה בנרתיק שהייתה מנת חלקי מאז הדלקת ואני תוהה אם הכדורים נגד התולעים גם מסייעים כנגד השריפה שהייתה לי בפתח הנרתיק ומבפנים גם לאחר סיום הדלקת?האם זה ייתכן? אני כבר מסתובבת עם הרגשת השריפה הזאת הרבה זמן ללא התסמינים הנוספים המלווים דלקת בשתן כגון: הטלת שתן לעיתים תכופות, צריבה ושריפה בעת מתן שתן ובסופו וכו'.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בירור

הוספת תגובה

• בירור - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    15/01/2012

התולעים לעיתים גורמים לתגובה אלרגית בנרתיק
    טיפול בהם מסלק את התגובה הזו
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אלון מרגלית - תודה רבה ו...

ת
    16/01/2012

האם יכול להיות כתוצאה מהתולעים גם אלרגיה על העור בשפתיים הקטנות של הנרתיק ולא רק בפנים? אני סובלת כבר 4 חודשים משריפה חיצונית ופנימית ושריפה בפי הטבעת אחרי כל יציאה.רק עכשיו כאמור קיבלתי טיפול לכך ושתי התופעות נעלמו.
    האם יכול להיות ששתי התופעות קשורות האחת לשניה ובנוסף, האם יכול להיות שהיו לי תולעים במשך 4 חודשים ולא ידעתי ולא הרגשתי אותן עד לרגע זה בו התחלתי להרגיש כאילו "הולכים" לי בפי הטבעת? עזרת לי מאוד.
    תודה רבה לך (-:
    החזרת לי את החיוך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו