מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דפיות לב כאבי בטן וסטרסי13/02/2012
בן 45 184 שוקל 69-70 ק"ג (פעם פעמים בשבוע כדור סל) ללא תרופות ואוכל בריא .
אסמתי (רדומה כבר שנתים).
לפני כשנה עקב כאבים בחזה (שכנראה לפי רופאת המשפחה מחרדה) עשית מבחן במאמץ אקו ואולטרדנד התוצאה היתה בסדר - אולם מאז הבדיקה (זה ישמע קצת מוזר) הרופא שאל אותי האם אני מרגיש דפיקות לב ואמרתי לו שלא-חזרתי הביתה וחשבתי על זה וככל שחשבתי יותר התחילו דפיקות לב (כמו שמדברים על כינים מגרד בראש).בהתחלה קצת,אולם היום שנה אחרי אני בעצם שמתי לב שיש לי דפיקות לב חזקות (במיוחד שאני מתרגש ולא משנה ממה - כעס על הילדים,לפני ישיבה בעבודה,אפילו לפני יחסים עם אישתי-לא בוגד ולא כלום) כמו כן אני אחרי הכדור סל עייף והכוונה לא חסר כושר או כאב שרירים אלה עיפות. יש לציין שבשנה האחרונה אני עובד המון שעות מול מחשב עם לחץ וסטרס (לא מספיק לי 24 שעות יומיות תמיד אין לי זמן ואני ממהר),אני כותב מכיון שחודש האחרון נוסף לי כאב בבטן כאילו שלפוחית השתן מלאה (אני משתין רגיל שקוף,ולא מתוערר בלילה)-האם זה הזמן לעשות בדיקות דם מקיפות ואיזה כדי להגיד לרופא (האחרונות יצאו תקינות לפני כשנה וחצי) או שכל הסיפור זה תופעות של חרדה וסטרס. איכות החיים ירודה עקב התחושות הנל' (חיצוני נראה כרגיל-פנימי מרוסק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דפיות לב כאבי בטן וסטרס - תגובה
ד''ר יעל כוכבי13/02/2012שלום לך,
אתה מתאר מצב ל סטרס ממושך עם תופעות חרדה ולא מצב של חולי גופני.
חבל שהגעת למצב כזה שאתה מרגיש מרוסק, אולי הגיע הזמן לעשות שינוי?
לא נראה לי שבדיקות מעבדה הן הפתרון ובכל מקרה הרופא שלך יידע בעצמו אילו בדיקות לשלח אם בכלל.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)