מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגישה תשישות גדולהענת21/02/2012
שלום
מאז שהבן שלי נולד (לפני כשנה, לידה ראשונה) אני מרגישה רוב הזמן עייפות תשישות ופשוט סמרטוט. הלידה הייתה רגילה במונחים רפואיים אבל טראומטית מבחינה נפשית. אחרי הלידה ועד היום אני סובלת מרעידות בגוף, חולשה, עייפות, כאבי שרירים במיוחד בעורף ובשכמות, כאבי גרון.
הכוח שלי לטפל בילד מאוד מוגבל, מהר מאוד אני סובלת מכאבים והסבלנות שלי פגה והבכי שלו (לא נעים להגיד) גורם לי להתכווצות בכל הגוף, ממש בא לי לשים שמיכה על הראש כדי לא לשמוע.
כמובן שיש ימים יותר טובים וימים פחות טובים. אני נעזרת הרבה בהורי וגם בעלי עוזר המון אבל ממש נמאס לי מהסיטואציה שאני נמצאת בה מאז הלידה. תשישות מכל דבר קטן.
הרופאים העלו כל מיני אפשרויות כמו דיכאון אחרי לידה או פיברומיאלגיה שהתפתחה אחרי לידה אבל אף אחד לא אומר לי בנחרצות מה זה ומה כדאי לעשות.
הרופאת משפחה ממליצה לי להמנע מלהתחיל לקחת כדורים לתקופה ממושכת.
בנתיים אני מחכה שהזמן ירפא.... אבל איכות החיים שלי ירודה יחסית והיחסים עם בעלי והילד מושפעים מהמצב הגופני שלי.
כל עצה תעזור
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשישות כרונית טיפול מומלץ מנסיון
שירה22/02/2012לי היתה תשישות נוראית שגם לא מצאו לה םתרון למרות אין ספור בדיקות
ומה שמפליא אותי זה שגם היה לי דלקת גרון שלא עברה.
בעלי מצא באינטרנט שזה יכול להיות קשר לוירוס רדום שלא מגלים אותו
בבדיקות דם וגם אם כן מגלים אותו הרי ברור שלרופא משפחה אין שום פתרון לרוב רובם של המחלות.
לא הלאה אותך אבל מצאנו בגוגל את הטיפול נגד מחלת הנשיקה ולמרות שלא היתה לי מחלת נשיקה ורק וירוס חשוד החלטתי ללכת על הטיפול ואחי 5 ימים כבר הכל היה מאחוריי.
אני ממליצה לך לחפש בגוגל את האתר של המטפל שלי.
תקישי בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור
כך תגיעי לאתר שלו.
הוא מתמחה במחלות עור ובמחלת הנשיקה .
הוא פיתח קוקטייל צמחי נגד וירוסים שונים שלטעמי זה הטיפול היחיד בעולם
לצרה הזו.
אני מאד מקווה שנתתי לך קצה חוט.
שירה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמרגישה תשישות גדולה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי22/02/2012שלום לך,
אני אומרת בנחרצות: כל הסימפטומים מצביעים על דכאון שלאחר לידה- וחשוב מאד לקבל טיפול תרופתי ופסיכולוגי בדחיפות! חבל להתעכב! בשבילך,בשביל התינוק , בשביל הקשר ביניכם בשנים הבאות וגם בשביל בעלך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)