מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלת הכוונהani02/03/2012
שלום רב,
אמי מתלוננת מזה זמן רב מיחושים שונים בגוף. צרבות, שלשולים, שיעול בלתי פוסק, קוצר נשימה ועוד דברים שלא קשורים כנראה אחד לשני. בחודשים האחרונים היא הולכת לרופאת המשפחה ומקבלת אנטיביוטיקה. כבר לקחה 4 סוגים שונים. בכל פעם "מנסים", אין אבחנה למה שהיא מרגישה. פעם באיזו תוכנית שמעתי על רופא איטגרטיבי/הוליסטי שמסתכל על התמונ המלאה ולא כמו הרופאה שלה שבכל שבועיים נותנת אנטיביוטיקה בגלל תלונה זו או אחרת. אני חושבת שיש פה סוג של הזנחה. זה כבר מספר חודשים ואף אחד לא מסתכל על התמונה הכוללת.
אני לא זוכרת את תפקיד הרופא שאליו אני מכוונת. נאי מבקשת לדעת למי לפנות.
המון תודות לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלת הכוונה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי07/03/2012שלום לך,
תפקיד רופא המשפחה הוא לראות את התמונה הכוללת ולטפל בהתאם. לא ברור
למה אמך מקבלת כ"כ הרבה אנטיביוטיקה. כדאי לשאול את הרופא.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?
האם אתם טיפוסים חברותיים?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
אורולוג וכירורג מומחה
ד"ר יוסף שמואלי הינו אורולוג בעל ניסיון רב בניתוחים בתחומי ההפרעות בתפקוד המיני של הגבר והפרעות בפוריות הגבר.
ניתוחי ערמונית (פרוסטטה) ביופסיות ערמונית, ביופסיות עם MRI: ביופ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)