מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתאילנית21/03/2012
שלום !
לא יודעת מאיפו להתחיל......הייתי אצל הרבה רופאים שבקופת חולים מכבי וכל את אומר משהו אחר.....
אני בת 29+3 יש לי כבר כשנתיים שיעול ונזלת וגודש באף ....לפני שנתים וחצי עשיתי גסטרו ומצאו שיש לי דלקת בוושט וחומצה עולה למעלה. קיבלתי טיפול לכמה חודשים ...אף אוזן גרון בדק אותי אם מצלמה דרך האף ועמר שחומציות יושבת לי בחזה ובמארחת הקול...רופאת מישפחה עמרה שיש לי תגובה אלרגית על חומרים שאני עובדת איתם(אני בונת ציפורניים)...אלרגולוג עשה לי כמה בדוקית גם בדיקת נשימה,הכל היה תקין.אני לפעמים מרגישה כאילו ישלי היצתננות וכאבי גרון ונזלת שקופה,אף סתום לגמרי ובלילה נזלת מתפתפת לבד....אני מבולבלת לא יודת במה לטפל ומה יש לי....בבקשה תעזרו לי.תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבולבלת - תגובה
ד``ר אלון מרגלית25/03/2012שלום אילנית
נראה שאת מטופלת היטב ולא ברור מה ההתלבטות
בהחלט יתכן שיש מספר דברים שמשפיעים יחד וגם זה על זה
עדיף שתתני לרופאת המשפחה להנחות אותך בסבך הרפואה היועצת והתרופות השונות
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)