מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן כל בוקר ותחושת בחילה חזקהאלמוג29/03/2012
שלום!
אני בן 16 וכמעט כל בוקר כשאני מתעורר ( 7:00), אני מרגיש כאבי בטן, חוסר תיאבון,בחילה ורצון להקיא.בבוקר אני לא יכול להכניס שום דבר לפה בגלל זה. רק ב 11 בבוקר בערך התסמינים האלו עוברים.בנוסף, לעיתים קרובות(לא כל יום) יש לי שלשולים וצואה בצבע צהוב בנוסף לתסמינים האלו במשך היום.לאחרונה התחלתי לקחת בבקרים כדורי קל-בטן להקלה על הכאבים אבל הבנתי שזה לא פתרון יום-יומי.
חשבתי שזה ממוצרי חלב, והפסקתי לשתות חלב והמעטתי בגבינות אבל אין שום שינוי במצב.
לפני כשנה הייתי עם חברים במסעדה בשרית ואכלנו כולנו שם פרגית בפיתה, וכולנו סבלנו מהרעלת קיבה קשה חלק פונו לבי"ח וקבלו אנטיביוטיקה, ואני הייתי חולה בשבוע הראשון,והיו לי שלשולים,כאבי בטן,עצירויות במשך כמעט חודש ללא אנטיביוטיקה.לאחר מכן עד היום, אני מרגיש את אותם התסמינים שציינתי בבקרים ולפני כן לא היה לי אותם.יכול להיות שזה קשור למה שיש לי היום?
ואיך אפשר לטפל בבעיה המטרידה הזאת?
תודה רבה,
אלמוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן כל בוקר ותחושת בחילה חזקה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית31/03/2012שלום אלמוג
למה שלא תפנה לרופא המשפחה לבדיקה ולטיפול?
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)