מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה זה יכול להיות??שיר02/04/2012
אני בחורה בת 34, עם לופוס ויתר לחץ תוך גולגלתי ( קרישיות מעבדתית ברקע). מזה תקופה החל חוסר תאבון ולאחר מכן בחילות לאחר אוכל שנהפכו להיות בחילות במשך כל היום ובסוף גם 2 הקאות בודדות בימים שונים. פניתי לרופא גסטרו שביצע גסטרוסקופיה וגילה דלקת קשה בין הושט לקיבה וגסטריטיס. עדיין מחכה לתשובות הביופסיה. התחלתי כדור בנקסיום שלא עוזר כלל ולוקחת פרמין לבחילות. ירדתי הרבה במשקל כי אני גם לא כל כך מסוגלת לאכול- כל מה שאני בועלת כואב ולעיתים אפילו נוזלים כמו מיים.
בצעתי היום, לפי בקשת הרופא, אולטרסאונד בטן עליונה ויש מספר ממצאים שמדאיגים אותי -אודה לך על הסבר:
1. כבד לא מוגדל אבל עם מרקם בלתי אחיד, היפאקוגני, דיפוזי, שומני ( רשום בנוסף שעד כמה שניתן להעריך מהבדיקה לא ניצפה ממצא חשוד)
2. ריבוי גזים במעיים
השאלות שלי זה מדוע יש לי כבד שומני אם ירדתי במשקל ואני בכלל לא אוכלת שומנים וגם לא בשר כבר תקופה ארוכה?
האם הממצאים בכבד קשורים לממצאים בקיבה או שאלו ואלו בנפרד?
האם הכל קשור ללופוס?
מה זה כבד במרקם לא אחיד וכבד שהוא היפראקוגני דיפוזי?
סליחה על ריבוי השאלות .אני מודאגת ומיותר לציין שמאוד סובלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)