חוסר ספיגת תרופות זריקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר ספיגת תרופות זריקות
    בוקי
    04/04/2012

יש לי השערה שכל תרופה שאני נוטל לא נספגת כלל או נספגת במינונים נמוכים מאוד אני מבסס זאת על כך ש:

חוסר השפעה מוחלט של כל כדור שלוקח כ=על כאבים באם זה כאבי ראש הוא באם זה כאבי שרירים עצמות הנובעים משפעת ואני לוקח תמיד מינון כפול (2 כדורים). כמו כן טופלתי לפני שנה בטגרטול (עקב תיאריות טרגימנל ניאורוגי שנשללה בנתיים) ובשלב מסוים נשלחתי לבדיקת דם לבדיקת רמת התרופה בדם והתוצאה הייתה שהיא ברמות נמוכות מאוד של א משפיעות.

כמו כן עברתי בעבר פעמים גסטרו סקופיה פעם קולספיה כולן עם טישטוש ובזמן הבדיקה הייתי בהכרה הרגשתי אפילו את היפוך המעי שבוצע וגם שמעתי כל הזמן את הרופא מדבר תוך כדי הבדיקה הווה אומר לא הרגששתי כלל את הטישטוש.לאחר הבדיקה כשוחררתי התחלתי להרגיש מטושטש וללכת בשמניות.

כמו כן B12 לא נספג לוקח מתחת ללשון(אין לי מושג עם קשור)

שאלתי איך אני מתקדם עם זה האם יש פתרון ,למי פונים .

זה חשוב לי מאוד לשיפור איכות חיים לא יתכן שכשיש לי כאב ראש פשוט יחכה יום יומים עד שיעבור לבד (בשביל זה יש תרופות)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ספיגת תרופות זריקות

הוספת תגובה

• כדורי שינה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    04/04/2012

שלום,
    אין לי נסיון עם הכדור הזה, אבל ממה שקראתי- זהו בנזודיאזפין חדש לבעיות שינה,
    שעשוי משתי שכבות: הראשונה משתחררת מהר ומסייעת לשינה והשנייה מאפשרת שינה רציפה, כך לפחות לפי היצרן. זמן מחצית חיים קצר 2.8 שעות מאפשר הגבלת משך פעילות התרופה.
    ולמרות זאת, רק אחרי התנסות אישית תדעי איך התרופה משפיעה עלייך, לכן כדאי לנסות בסופ"ש.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו