מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הזעת לילהריקי08/04/2012
בת 29, שוקלת ל47 על 1.63 מטר. סובלת כבר 6 שנים מאורטיקריה סולרית, מטופלת כבר שנה בפלקוויניל. לאחרונה החלה תסמונת רנו.
ירדתי 10 קילו בתקופה קצרה לפני שנתיים (מתוך בחירה ולא מתוך בעיה בלתי מוסברת). לפני שנה ניסיתי להפסיק גלולות ולא קיבלתי מחזור מספר חודשים לכן חזרתי אליהן אחרי שפרופיל הורמונלי נמצא תקין. בעבר היתה בעיה של אל-וסתל בגלל משקל וכשהגעתי למשקל 56 קיבלתי.
אני סובלת מאאאד בחודשים האחרונים (4 חודשים בערך) מהזעת לילה מוגזמת שמרטיבה את בגדיי, מביאה לריח רע ומרטיבה את המצעים. זה פוגע בזוגיות. בדקתי בלוטת תריס והכל תקין, בדיקות כבד תקינות, ספירת דם תקינה, CRP אף פעם לא היה תקין בגלל האורטיקריה, B12 תקין. ביומיים ראשונים של המחזור באופן מאד מפתיע ומדהים לא הזעתי בכלל!!! אבל מיד אח"כ זה חזר (מפה הגעתי להשערה כי אולי מדובר בהורמונים). רופאת המשפחה לא יודעת לאיזה בדיקות לשלוח אותי. רופאת נשים לא מבינה למה באתי אליה בטענה שאין קשר לא למשקל ולא להורמונים ולא למחזור. הייתי היום אצל רופא העור שמטפל לי באורטיקריה והוא שלח אותי לבירור פרה-ניאופלסטי (גידולים) לשלילה אבל לא נתן לי פתרון. סביר להניח (טפו טפו) שהבדיקה תצא שלילית ושוב אשאר עם בעיה שאין לה פתרון. בבקשה תעלה לי השערה, הצעה למי אפשר לפנות ומה לבדוק? החבר שלי סבור שהכל קשור לירידה במשקל ולתת תזונה - האם זה נכון או שאין קשר לכך? האם יכול להיות שהכל נגרם רק בגלל האורטיקריה ואין מה לעשות.
יש השערה? עיצה? הכוונה? משהו?
לא יכול להיות שאני חייבת לחיות ככה? ממש לא נעים לי מבן הזוג (שעד עכשיו מבין אבל גם הוא מסכן בכל הסיפור)...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת לילה - תגובה
ד``ר אלון מרגלית09/04/2012שלום ריקי
ההשערה שלי היא שחברך צודק
בכל מקרה את צריכה להעזר במומחה שיש לך אמון אליו ויכול להקיף את כל ההבטים ולתת לך מענה. זו לא בעיה שניתן "לפתור" בפורום. הלווי יכול להיות גם באמצעותנו במוקד המומחים בתשלום.
לבריאות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)