קלקול קיבה בהריון- דחוף! בבקשה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קלקול קיבה בהריון- דחוף! בבקשה!
    מיכל
    28/04/2012

שלום, לפני כשעה אכלתי יוגורט שתאריך התפוגה שלו באמצע החודש הבא, אבל כנראה בגלל שהמקרר שלנו לא מקרר טוב ייתכן והוא היה מקולקל מכיוון שמצאתי גושים בתחתית.
    אני בהריון שבוע 27.
    אני מאוד מבוהלת כי יש לי קיבה רגישה וכל דבר קטן שאפילו היה טיפה מקולקל שאני אוכלת, אני סובלת מכאבי בטן איומים ושלשולים חזקים, כרגע אני מחכה לתוצאות לראות עם יתחילו כאבי בטן או לא, מנסה לא להיות לחוצה מידי, זה קשה בעיקר כי בפעם האחרונה אכלתי כולה כפית סלט שכנראה התקלקל והייתי צריכה ללכת למיון לקבל זריקה נגד בחילות כי לא הפסקתי להקיא ולשלשל והכאבי בטן היו בלתי נסבלים וקיבלתי גם זריקה עם משכך כאבים חזק.
    כדי להישאר יותר רגועה רציתי להתייעץ בכם, במידה וזה כן היה מקולקל ותיהיה לי תגובה על זה, מה לעשות? יש איזה תרופה בסופר שתוכל לעזור לי נגד כאבי בטן או שלשולים והקאות שמותרת לנשים בהריון? מה עושים במקרה כזה? האם זה מסוכן לתינוק? אני שואלת במיוחד כי זה היה חלבי.... תודה רבה למי שיענה לי במהרה, אני מאוד מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו