כאבי גב וצלעות בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי גב וצלעות בהריון
    נטלי
    29/04/2012

שלום, אני בהריון בשבוע 27
    התחלתי לסבול מכאבי גב יחסית מוקדם לממוצע בגלל שתמיד הייתי בתת משקל ועכשיו העלתי במשך כל ההריון 17 קילו שהביאו אותי למשקל שרצוי לגיל ולגובה שלי אבל גרמו לי בתוספת לבעיות שההריון גורם, כאבי גב ותופעות לוואי לא נעימות כמו סימני מתיחה וכו'.
    כבר זמן מה אני מרגישה כאב ממש חזק באמצע עמוד השדרה שמתפשט לצדדים וגם לאזור הצלעות, הבחנתי בזה שהוא מתחזק ואתמול הוא היה ממש בלתי נסבל עד כי לא יכולתי לשבת, לשכב או לעשות כל דבר אחר עם עצמי, אני יודעת שכנראה והוא נובע מהדרך הלא נכונה בה אני מחזיקה את הגב (כפוף) אבל קשה לי מכיוון שהתרגלתי וגם הבטן מושכת אותי למטה, אני בכל זאת מנסה אבל עכשיו זה כבר לא עוזר והכאבי גב האלה ניהיו מאוד חזקים.
    הייתי אצל רופא משפחה והוא אמר שאין מה לעשות ונתן לי הפניה לרופא שמתמחה בעניין, כמה שלא ניסיתי להסביר שזה דחוף ובלתי נסבל, התור הכי קרוב שנתנו לי הוא לעוד חודש וחצי. מה אני אעשה? האם זאת תופעה מוכרת? מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי גב וצלעות בהריון

הוספת תגובה

• כאבי גב וצלעות בהריון - תגובה

ד``ר אלון מרגלית
    01/05/2012

אין סיבה אמיתית לחכות חודש וחצי כאשר יש כאבים כה קשים
    מציע שתחזרי אליה ותעמדי על הצורך לקבל מענה בהקדם האפשרי
    אחרת תאלצי לשלם פרטי
    לבריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו