מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עזרה דחוף!אלמונית04/05/2012
שלום, אני בהיריון בשבוע 28
היום אכלתי ביצים שלא הכינו אותם טוב, הם היו מוכנות (מטוגנות), אבל לא יותר מידי, אתם יודעים למה אני מתכוונת... לא מספיק בשביל להיות בטוח שכל החיידקים מתו בוודאות. הן היו על האש ממש כמה שניות בלי מכסה.
אני מאוד לחוצה, שמעתי על המחלה שנקראת סלמונלה ושהיא מאוד מסוכנת בהיריון וכאלה, האם עלי לדאוג? מה התסמינים ומתי הם מופיעים כדי שאני אזהה עם חס וחלילה? מה עושים? האם זה מסוכן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחוף! - תגובה
ד''ר יעל כוכבי05/05/2012שלום לך,
סלמונלה היא חיידק שעלול להמצא בביצים . תחלואה בו מתבטאת בשלשול, הקאה וכאב בטן. אין סיכון מוגבר בהריון.
מומלץ כמובן לא לצרוך ביצים שלא בושלו, אבל לא צריך להיסחף לחרדה מוגזמת
(יש מתכונים רבים , בעיקר של קינוחים, שמבוססים על ביצים לא מבושלות, למשל מוס)
המשך הריון בריא ונעים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תגובתך המהירה! עוד משהו
אלמונית05/05/2012אז הסלמונלה, חוץ מתסמיניה (שלשול וכדומה) שעלולים לגרום להתייבשות וצירים מוקדמים אינה מסכנת את ההתפתחות התקינה של העובר? היא גם לא נחשבת לכל כך מסוכנת ויש טיפול? הייתי בטוחה שזוהי מחלה מסוכנת מאד ובעיקר בהריון מכיוון שכל הזמן מזהירים לא לאכול מוצרים לא מבושלים וכו', תודה רבה על התגובה המהירה, נרגעתי, שוב תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)