מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עייפתי...טל12/05/2012
הי.
אני בת 35. חום הגוף שלי בד"כ בסביבות ה36.5, סובלת המון מקור. תמיד סבלתי מקור. אני כמעט שנתיים אחרי ניתוח קיצור קיבה וירידה של 40 קילו, גם כשהייתי שמנה סבלתי מקור וחום הגוף לא השתנה. בשנה האחרונה הולך וחוזר לי עלייה של חום הגוף ל37.3 מלווה בעייפות, סחרחורות ותכיפות במתן שתן עם הפרשות ועושים לי כל הזמן בדיקות שתן, נותנים אנטיביוטיקה אחרי חודש חודשיים זה חוזר, הקטע הוא שהתרבית ברוב הפעמים תקנית, רק הבדיקה הרגילה לא. גם בדק אותי רופא נשים והכל תקני. אני פשוט מרגישה רע רוב הזמן. חולשה. אגב לוקחת גם ויטמין D וגם B12. ואני לא ממש רזה BMI24.
אני סובלת גם ממגרנות שרק מחמירות, מקבלת לזה טיפול תרופתי שלא כל כך עוזר.
רציתי לדעת אם יש איזה בדיקות שהייתם ממליצים לי לעשות כי אני כבר מיואשת.
כל רופא מפנה אותי לרופא אחר ופשוט לא יוצא מזה כלום, פשוט מרגישה לא טוב, עומדת ליפול כל פעם שאני קמה מישיבה לעמידה, צריכה להיאחז במשהו.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עייפתי... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי14/05/2012שלום מירב
BMI 24 זה מצוין.
טמפרטורה 36.5 זה בסדר , 37.3 קצת גבוה (אמנם מתחת למה שנקרא חום).
אני מבינה שעברת בדיקות רבות , כך שקשה יותר לדעת לאן לכוון אותך.
אפשרות אחת: חוסר ויטמינים ומינרלים על רקע ירידה ניכרת במשקל, קשה לבדוק את
כולם, כך שכדאי לקחת תכשיר מולטי-ויטמין . במקביל כדאי להמשיך את הבירור:
אולי פנימי, זהומי, אנדוקריני וגניקולוגי.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)