מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי כליות עקב התאפקותירון17/05/2012
שלום רב,
ברצוני לשאול את דעתך לגבי מקרה שארע לאחרונה, אני צעיר בריא בן 34, יצאתי לבילוי שכלל שתיית בירה (מה שידוע כמשתן) לפני היציאה הביתה לא ניגשתי לשירותים והחלטתי להתאפק עד שאשוב הביתה, כבר אז הרגשתי שהשלפוחית מלאה אך האמנתי שהיא תסבול דיחוי עוד כ- 10-15 דקות עד שאגיע הביתה, במהלך הנסיעה השלפוחית לחצה מאוד וגרמה לאי נוחות, ממש בכניסה לחניה פתאום חשתי כאילו השתן "עולה ומציף" את הכליה השמאלית, מה שלווה מיידית בכאב חזק בגב, אני יכול לציין שמעולם לא היו לי כאבי כליות, אבל כשזה הגיע היה ברור לי שהכאב מגיע מהכליה, יצאתי מהרכב ומיהרתי לשירותים להתרוקן, הכאב היה חזק ומנע ממני מלהתיישר ולהתרוקן בנוחות, כרבע שעה לאחר ההתרוקנות הכאב חלף, אני יכול לומר שמרגע הכאב ועד שהתרוקנתי חלפו דקות בודדות, ובכל זאת, שמעתי בעברי (ממקרה שעבר על אבא שלי) שהתאפקות יכולה לגרום לנזק בכליות, האם מקרה כזה שהתפרץ בכאב נוראי יכול לגרום נזק ? האם יש צורך לבצע בדיקות ?
אודה לתשובתך,
ירון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי כליות עקב התאפקות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי18/05/2012שלום,
לא נראה לי .
אם אתה חושש מבעיה כלייתית, אפשר לבקש US של הכליות.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)