שפעת עופות- דחוף ,עזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • שפעת עופות- דחוף ,עזרה
    מיכל
    20/05/2012

    שלום, אני בהריון בחודש שביעי ולפני ארבעה ימים תליתי מגבות להתייבש ושכחתי מהן (טפשת הריון) והיום הורדתי אותן ושמתי אותן בכביסה אבל שכחתי לשטוף ידיים, הן היו תלויות בחוץ מתחת לגגון ורשת כאלה, היונים אמנם לא יכולות להיכנס פנימה אבל הן מנהלות מאבקים רציניים שם מסביב ויש נוצות ולכלוך שמגיעים לבפנים ואולי גם נחתו על המגבות מבלי ששמתי לב, האם יש סכנה לאיזשהו נגיף או שפעת עופות? כי מאז עשיתי הרבה דברים ולא יודעת עם הכנסתי ידיים לפה או לעיניים.

    שאלה אחרת היא שקנינו ירקות קפואים של חברת סנפוסט לעשות נודלס מוקפץ אבל ראיתי שלא כתוב על האריזה שהם שטופים, הירקות כבר חתוכים, דאגנו לשטוף אותם ולאדות אותם קצת על האש כדי להיות רגועים שהם בסדר, האם זה מספיק?

    ושאלה נוספת, אתמול אכלנו על האש, אני לא אכלתי כי לא הייתי בטוחה עם הבשר מספיק מוכן מבפנים, קיבלנו קצת הביתה ומאד קשה לי להתאפק מלאכול אותו, איך אני יכולה לוודא שהוא מוכן, נטול חששות לליסטריה וחיידקים? האם זה מספיק לשים אותו במיקרו להרבה זמן עד שיתחמם מאד?

    אני יודעת שיש לי שאלות קצת מוזרות פשוט בהריון כל כך מלחיצים בקטע של מה לאכול ומה לא שמצטברות הרבה שאלות וחששות.. במיוחד עם החרדות שמתלוות במילא להריון, תודה רבה על תשובתכם.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת עופות- דחוף ,עזרה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • שפעת עופות- דחוף ,עזרה - תגובה

    ד''ר יעל כוכבי
    21/05/2012

    שלום לך,
    האם זה הריון ראשון?
    מניין כל הפחדים האלה? מבשר?מירקות קפואים ? מבגדים?
    כדאי לטפל בחרדה ויפה שעה אחת קודם.
    לבריאות,

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו