מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שפעת עופות- דחוף ,עזרהמיכל20/05/2012
שלום, אני בהריון בחודש שביעי ולפני ארבעה ימים תליתי מגבות להתייבש ושכחתי מהן (טפשת הריון) והיום הורדתי אותן ושמתי אותן בכביסה אבל שכחתי לשטוף ידיים, הן היו תלויות בחוץ מתחת לגגון ורשת כאלה, היונים אמנם לא יכולות להיכנס פנימה אבל הן מנהלות מאבקים רציניים שם מסביב ויש נוצות ולכלוך שמגיעים לבפנים ואולי גם נחתו על המגבות מבלי ששמתי לב, האם יש סכנה לאיזשהו נגיף או שפעת עופות? כי מאז עשיתי הרבה דברים ולא יודעת עם הכנסתי ידיים לפה או לעיניים.
שאלה אחרת היא שקנינו ירקות קפואים של חברת סנפוסט לעשות נודלס מוקפץ אבל ראיתי שלא כתוב על האריזה שהם שטופים, הירקות כבר חתוכים, דאגנו לשטוף אותם ולאדות אותם קצת על האש כדי להיות רגועים שהם בסדר, האם זה מספיק?
ושאלה נוספת, אתמול אכלנו על האש, אני לא אכלתי כי לא הייתי בטוחה עם הבשר מספיק מוכן מבפנים, קיבלנו קצת הביתה ומאד קשה לי להתאפק מלאכול אותו, איך אני יכולה לוודא שהוא מוכן, נטול חששות לליסטריה וחיידקים? האם זה מספיק לשים אותו במיקרו להרבה זמן עד שיתחמם מאד?
אני יודעת שיש לי שאלות קצת מוזרות פשוט בהריון כל כך מלחיצים בקטע של מה לאכול ומה לא שמצטברות הרבה שאלות וחששות.. במיוחד עם החרדות שמתלוות במילא להריון, תודה רבה על תשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שפעת עופות- דחוף ,עזרה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/05/2012שלום לך,
האם זה הריון ראשון?
מניין כל הפחדים האלה? מבשר?מירקות קפואים ? מבגדים?
כדאי לטפל בחרדה ויפה שעה אחת קודם.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)