מה זה יכול להיות?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה זה יכול להיות?
    אלכס
    30/05/2012

לבעלי יש השמנת יתר ולא משנה כמה אנחנו מתווכחים הוא עדיין אוכל דברים לא בריאים ומדי פעם שנראים לי קצת חשודים (מקולקלים), הוא לא מהסס להרים חתיכה שנפלה על שולחן מלוכלך ולאכול אותה, אנחנו רבים על זה הרבה ובכל זאת הבחור מעולם לא סבל מכאבי בטן, ואני, כל דבר קטן עושה לי שלשול אטומי ומבטיח הקאות למשך כל היום.
    אתמול הוא חזר מהצבא בחמש ואכלנו ארוחת ערב, שנינו את אותו הדבר, מאוחר יותר בלילה הוא התלונן שכואבת לו הבטן, כאב חד וחזק, הוא עדכן אותי מהצבא היום שעדיין כואבת לו הבטן ויש לו בחילות. האם זה יכול להיות קלקול קיבה של משהו שהוא אכל אתמול בבוקר/צהריים בצבא או וירוס שהוא חטף?
    הבעיה שהוא בצבא והרופא הצבאי יכול לראות אותו רק ביום ראשון הבא אלא עם כן זה דחוף והם החליטו שם שזה לא מספיק דחוף. וגם עם יראה אותו, סביר להניח שלא יעשה בדיקות ויגיד שזה קלקול קיבה ויעבור מעצמו, האם יש סיבה לחשוש? מה זה יכול להיות והאם יש בדיקות שעלינו לדרוש? אני חוששת כי זאת פעם ראשונה שבאמת כואבת לו הבטן, אז כנראה משהו באמת לא טוב.
    היום גם היה להם טיול עם הצבא והם נאלצו ללכת המון, לכן חוץ מכאבי הבטן גם יש לו כאב ראש, גב ורגליים, אני כמעט בטוחה שכל זה קשור בהליכה, אבל זה יכול להיות תסמין של משהו אחר?
    אני יודעת שלא תוכלו לעזור מבלי לראות אותו, אז אני רק שואלת עם זה יכול להיות משהו חמור ואם יש סיבה לדאוג, באיזה מקרה לפנות למיון ואיזה בדיקות לבקש שיעשו לו בצבא (וירוסים וכאלה)?
    נ.ב- אתמול הוא התעסק עם אקונומיקה בגלל שהפח שלנו נזל והיה למטה מן עובש או ליכלוך מאד מסריח ומגעיל, יכול להיות שהוא הורעל מזה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה יכול להיות?

הוספת תגובה

• עדכון חשוב

אלכס
    30/05/2012

הוא התחיל להקיא ואמרתי לו להשתדל לשתות הרבה מים כדי לא להתייבש והוא טוען שהוא לא מצליח לשתות כי כל לגימה גורמת לו עוד פעם להקיא, לוקחים אותו עכשיו לרופא בבסיס ובכל זאת ארצה לשמוע ממכם את דעתכם, כי אני די בטוחה שהרופא בבסיס יתייחס לזה בזלזול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו