כל הגוף כואב!!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כל הגוף כואב!!!!
    s.
    31/05/2012

שלום
    אני באמת צריכה חוות דעת רפואית מלאחר שהרופא שלי דחה אותי וצעק עלי כי סיפרתי לו על האיזורים שכואבים לי ויצא הרבה!!!!
    לפני 3 חודשים התחיל בהתקררות קלה לאחר מכן כאבי גרון חזקים ווירוס חזק וכאבים בכתף ימין שעובר לצד שמאל הרופא לא נתן לי כלום לאחר חודש שלם התחלתי להרגיש טוב אך עדיין הכתפיים כואבים וגם הצוואר מרגישה גם כאבי ראש וחניכיים נתנו לי מסקול לאחר מכן וולטרין מריחה וגם טבליות וולטרין כלום לא עזר לפני חודש התחילו אצלי כאבי בטן עליונה במיוחד מתחזקים לאחר אכילה נפיחות וגזים עייפות כרונית עדיין כאבי צוורא כתפיים חניכיים וראש ...מה זה!! באמת זה מפריע מ-3 חודשים לא החלמתי ו מ-3 חודשים לא זוכרת יום שלא הרגשתי כאב!!! אני לא רוצה ללכת לרופא אחרי שצעק עלי ובכיתי ..מתה מפחד שיהיה משהו רציני ....לפחות הסבר קטן על סיבת תופעות אלו.. ומה זה יכול להיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כל הגוף כואב!!!!

הוספת תגובה

• שכחתי להגיד

s.
    31/05/2012

אני בת 27 אם לילד בן שנה וחצי רקע בריאותי תקין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו