כאבים ממושכים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ממושכים
    מיקי
    05/06/2012

שלום רב!
    אני בת 29 ועברתי ניתוח לאנדומטריוזיס באגן שהתגלה כחיובי. לפני הניתוח היו לי כאבים קשים במקביל להתקפים באגן- בצוואר ימין כתף ימין שכם וצלע ימנית כאב בנשימות עמוקות- אחרי הניתוח בגלל הגז הכאבים התגברו בכל אותם מקומות. רופא מחול שמנתח אנדומטריוזיס בסרעפת כתב לי שהתסמינים שלי מתאימים לאנדומטריוזיס בסרעפת, שמגרה את העצב הפרני רופאת המשפחה שלי מיואשת ממני ואמרה לי שהיא לא תוכל לעזור לי... איזה בדיקה אפשר לעשות כדי לשלול גירוי עצבי במיוחד כשכל חודש אנדו גודל לו ומשגשג. הייתי אצל שני רופאי אנדומטריוזיס אבל הם אמרו שרק אם לא נושמים טוב בסוף מנתחים. אני בחרדה וחיה בפחד בגלל חשיבות המיקום ומקבלת הפניות לדברים לא קשורים שנשללים מהרופאת משפחה ואני לא רוצה לבזבז זמן...
    לאיזה מומחיות פונים כשיש כאבים שמתאימים לגירוי עצב פרני? תודה רבה לתשומת ליבך, מיקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים ממושכים

הוספת תגובה

• העברת הודעה לפורום אחר

ד''ר יעל כוכבי
    06/06/2012

לקבלת תשובה רחבה ומקיפה, יש להציג הודעה זו בפורום: [a href='Forums/פורום_גניקולוגיה_רפואת_נשים' id=link]גניקולוגיה - רפואת נשים[/a].

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו