מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב חד בחזה ימיןאלונה05/06/2012
מזה כ3 ימים יש לי כאב חד מאוד בחזה בצד ימין בעת נשימה , שכיבה, תזוזה של פלג גופי העליון, ביום הראשון הכאב היה רק בעת נשימה, והיום 3 ימים אחרי לא ישנתי לילה שלם וכאב לי עד דמעות לשנות תנוחה או לזוז בכלל תוך שינה, אני כבר שלושה ימים לא מסוגלת לקחת נשימות עמוקות או רגילות בכלל, רק חצאי נשימות. הייתי אצל הרופאת משפחה שלי ובלילה ברפואת חרום, שניהם עשו לי אקג ואמרו שזו כנראה דלקת כלשהי או בצלעות או בשרירים והטיפול הוא טיפול בכאב בלבד, לאחר התעקשות שלי כיוון ששבוע הבא בדיוק אני מתחתנת, במרפאת חירום הרופא הביא לי מרשם לכדורים אנטי דלקתיים- XEFO8 לקחת כדור אחד פעמיים ביום.לי בבית יש רוקסט ואני לוקחת אותו גם לכאבים פעמיים ביום שני כדורים, השאלה שלי האם החיבור של התרופות נכון ולא סותר אחד את השני, והאם יכול להיות שאני יומיים לוקחת את הקספו8 ואין שום שיפור כלל.. ייתכן שיש צורך בבדיקות נוספות? יש הערכה של כמה זמן בדר"כ דלקות מהסוג הזה נמשכות? תודה מראש, אלונה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב חד בחזה ימין - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/06/2012שלום לך,
כאבים בחזה עקב גרוי של הצלעות, השרירים או העצבים באיזור, הינם מאד נפוצים.
אם טיפול נוגד דלקת לא מועיל, אפשר להפסיקו.
לא ידועה לי אינטראקציה ביניהם.
תרגישי טוב והרבה מזל טוב!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)