קשיי נשימה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשיי נשימה
    אנונימית
    20/06/2012

שלום,
    אני בחורה בת 19 שכבר יותר משנתיים סובלת מתופעה מוזרה.

אני מרגישה כאילו אני נושמת לא נכון.
    הרבה פעמים אני מרגישה כאילו חסר לי אוויר ומתחילה לפהק בתכיפות רבה מאד שלפעמים אפילו מובילה לבחילות, וגם הפיהוקים רבים בגלל שאני כאילו לא מצליחה לסיים את הפיהוק ועדיין אין לי מספיק אוויר ואז אני מפהקת שוב ושוב עד שיוצא פיהוק כמו שצריך, ויש גם את הנשימות העמוקות האלה, אנחות?
    אני מרגישה כאילו הנשימות שלי קצרות מדי, כאילו אני לוקחת פחות מדי אוויר ונושמת לעתים רחוקות ממה שצריך.
    אמרתי את זה לרופא לראשונה לפני כשנתיים כשזה הגיע למצב שכבר כאב לי הגרון ורציתי להקיא בגלל הפיהוקים התכופים, עברתי מגוון בדיקות ומאז הספקתי להחליף שני רופאים ששלחו אותי לאותן הבדיקות שאת חלקן עברתי שוב, וזה נגמר בזה ששלושת הרופאים פשוט לא ידעו להגדיר מה יש לי, כשהאחרון פשוט צחק לי בפנים ואמר שאני בסדר גמור, אבל זה לא מרגיש לי בסדר, במיוחד עכשיו כשאני בהיריון ועוד יותר קשה לי לנשום, היה לי מקרה בלילה (אני בשליש האחרון ואמרו לי שזה יכול לקרות), ששכבתי על צד שמאל ופשוט לא הצלחתי לנשום, ופיהקתי ופיהקתי והאוויר כאילו לא הגיע, וכשהחדר התחיל להסתובב מיהרתי לקום ולפסק את הכתפיים ואחרי כעשר דקות ההתקף הזה נגמר.
    מה קורה לי? אני כבר לא יודעת עם מי להתייעץ, עברתי שלל בדיקות שהראו שאני בחורה חזקה ובריאה, תודה לאל, אז מה זה? אם זה מפריע לי לתפקד ולא נפוץ אצל אנשים אחרים אז זה לא תקין!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשיי נשימה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    21/06/2012

שלום,
    אני שמחה שכל הבדיקות תקינות.
    זה דוקא די נפוץ, ומעיד על חרדה ונשימת יתר שיכולה לגרום לסחרחורת נמלולים ואפילו התעלפות.
    אל תחליפי רופאים, אל תעברי בדיקות, תטפלי בחרדה .
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה

אלמונית
    11/08/2012

בזמן האחרון שאני הולכת לישון אני מרגישה כי אין לי אויר לנשום אני מרגישה כי אני נחנקת אני קמה מהמיטה שותה מים לוקחת אויר ומנסה שוב להירדם.

ברצוני להגיד כי אני עושה דיאטה של דר סימנס עם התרסיס,יכול להיות שבגלל זה,או מומלץ לעשות בדיקות מקיפות. האמת חוסר האויר מתחיל להפחיד אותי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיי נשימה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    11/08/2012

בשלב ראשון כדאי לנסות להפסיק את התרסיס ולראות אם התופעה נעלמת.
    לבריאות,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לי יש את זה זה מפחידדד

זה לא קשור גם
    17/02/2013

אני מזדהה איתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו