מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלוטת לימפה כואבת?אנונימית20/06/2012
שלום, אתמול הופיעה לי בלוטה נפוחה בצד ימין של השפה, לא זכור לי שנשכתי/קילפתי או התעסקתי עם השפה בכלל.
אני מתחילה בזה כי ייתכן וקיים קשר לשאלה שלי: הבוקר קמתי עם כאב מתחת לעצם הסנטר בצד ימין, הלכתי לרופא שאמר לי שזוהי בלוטת הלימפה ושאחכה ימים מספר לראות עם זה עובר או מחמיר כי קורה שהיא מתנפחת או כואבת, במיוחד בהריון, הוא לא הסכים לתת לי בדיקות כלשהן או הוראות חוץ מלראות עם המצב משתפר.
כבר היו לי שם כאבים בעבר שעברו למחרת או לאחר כמה ימים, אין לי חום, דלקת ושום דבר לא כואב לי. האם יש סיבה לדאגה או שצריך להישמע להוראות הרופא?
נ.ב- זה כואב כשאני נוגעת בזה או מסובבת את הראש/מדברת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלוטת לימפה כואבת? - תגובה
ד''ר יעל כוכבי21/06/2012שלום,
גם בלוטת לימפה מוגדלת בצואר זה דבר שכיח , בד"כ לאחר מחלה וירלית, וחולף בד"כ מעצמו.
נסי להנות מהפלא המתרחש בגופך.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה -עוד שאלה
אנונימית21/06/2012אני בשבוע היריון מתקדם, 34+5, הבוקר קמתי עם תחושה שהאצבעות בידיים נפוחות, לא נראה כל הבדל אבל כדי לאשש את חששותיי ניסיתי להוריד את טבעת הנישואין שבדרך כלל ירדה בקלות ולא הצלחתי.
האם תופעה זו היא תקינה לשליש האחרון של ההיריון?
התייעצתי עם הדולה שלי והיא אמרה לי לשתות יותר מים ולהחזיק את הידיים גבוהה.
בשבוע שעבר הייתי אצל רופא נשים בעקבות הערכת המשקל שביצעתי והוא אמר שהכול תודה לאל תקין ואין סיבה להמשיך במעכב היריון אלא רק להגיע לבדיקה שעושים בשבוע 36, האם כדאי להגיע אליו לפני ולהתייעץ? הבעיה היא שאני לא בטוחה שיוכלו לתת לי תור לשבוע הקרוב אלא עם כן זה דחוף וגם אז אני לא בטוחה, ובעוד שבועיים במלא יש לי תור, אז רציתי לשאול מה דעתכם על תופעה זו והאם יש סיבה רצינית להיאבק על תור לרופא נשים במועד הקרוב, תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על תשובתך המהירה -עוד שאלה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי23/06/2012שלום לך,
נפיחות באצבעות הידיים בהריון יכולה להיות תופעה נורמלית.
מאידך, מומלץ להבדק ע"י רופא המשפחה ואחות בטיפת-חלב (לחץ-דם, שתן לחלבון)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)