נזלת בגרון ומחזור -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נזלת בגרון ומחזור -
    אני ..
    29/06/2012

שלום, אני בת 17 וחצי (אני קצת היפוכונדרית אז אני חייבת לוודא עם רופא כדיי לא להיות לחוצה)
    יש לי כבר שבוע תחושה מעצבנת בגרון כמו גוש כזה שאני תמיד מנסה לבלוע או להוציא ואי אפשר ולפעמים גם ליחה (ככל הנראה זה נזלת פנימית , כבר היה לי בדיוק את אותו הדבר לפני כמה חודשים) ,יש לי גם משקפיי ראיה עם צילינדר שאני לא תמיד לובשת ,ואני עכשיו במחזור. בנוסף לזה עשיתי בדיקת דם לא מזמן והכל תקין חוץ ממגנזיום. (לא שתיתי כשהביאו לי , והתחלתי לשתות היום)
    אני מרגישה קצת חולשה ועייפות ולפעמים גם סחרחורת . בראש אני מבינה שזה נורמאלי ושזה כנראה בגלל כל מה שציינתי אבל אני חייבת את החותם של הרופא כדי להיות 100 אחוז רגועה , ולטפל בזה.

חוץ מזה , האם חולשה ועייפות יכולה לנבוע מחוסר של מגנזיום ?
    ומה אפשר לעשות עם הנזלת בגרון ? (פעם שעברה נתנו לי נוסידקס, והיה לי פעמיים סינוסיטיס השנה אז שתיתי הרבה נוסידקס , וגם פעם אחת הביאו לי סינופד אבל הוא בכלל לא עזר) האם יש משהו טבעי שיכול לעזור, אוליי תרופות סבתא ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נזלת בגרון ומחזור -

הוספת תגובה

• נזלת בגרון ומחזור - - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    30/06/2012

שלום,
    לגבי המגנזיום- חוסר שלו יכול לגרום לחולשה.
    ליחה בגרון- אולי אלרגיה? החזר של חומצה מהקיבה?
    אין לי אפשרות להמליץ על טיפול בלי להבין את הסיבה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו