מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ערך Creatine Kinase גבוהיתם20/02/2008
בבדיקת דם מקיפה Creatine Kinase נמצא אצלי251 כאשר המכסימום המותר 170.
כל הפרמטרים האחרים בתחום הנורמה.
א. כמה ערך זה חריג (האם להיות מודאג) ?
ב. קראתי שיש שלושה תת סוגים - האם יש והאם לבקש בדיקה מבדלת.
ג. האם פעילות ספורטיבית מתונה יום קודם יכול להסביר?
מבקש לציין שאני בן 60, מרגיש בסדר, עוסק לפעמים בפעילות גופנית מתונה, בריא כרגיל מלבד אבחנת פג'ט שאינו מטריד אותי בשנים האחרונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' אליעזר קיטאי20/02/2008האם אתה לוקח תרופות להפחתת כולסטרול? תרופות אלו מעלות את ערך הקריאטין קינזה (CPK). גם פעילות גופנית או חבלה מעלים את הערך. 251 אינו ערך מדאיג כלל. אם אין לך כאבי או חולשת שרירים אל תתייחס לבדיקה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה
יתם21/02/2008תודה רבה על התשובה.
יתכן שפעילות גופנית ביום קודם גרמה לעליית הערך.
או לחילופין עייפות רבה בשבוע של חופשת סקי לפני שלושה שבועות שאחריה לקח לי זמן לחזור לעצמי.
אני מאמץ את הצעתך לשכוח מהעניין ורק אבקש לחזור על הבדיקה בעוד מספר חודשים.
תודה שנית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלבריאות
פרופ' אליעזר קיטאי21/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)