חולה מורכבת והחלפת רופאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה מורכבת והחלפת רופאים
    ריבל
    31/07/2012

שלום רב,
    אני בת 29, שסובלת מבעיות מורכבות קשות שאינן מאובחנות ונמצאת בחרדה מפני שמצבי מדרדר במשך השנתיים האחרונות,והחלפתי 2 רופאי משפחה בגלל שזלזלו במצבי ("את בחרדה גבוהה מדי את צריכה ציפרלקס או שזה רק מלחץ) עברתי בדיקות ואובחנתי באנדומטריוזיס אך חצי גוף ימין שלי כואב מכאב בארובת עין ימין עד אגן ימין יש כאבים וחריקה של עצמות- מאובחנת בתסמונת הירך המתנגש וכתף מתנגש מלפני חודש אחרי סידרות של ספאזמים באותם איזורים של הבעיות בעצמות. אני לא יודעת איך לגשת לרופא משפחה חדש שיתייחס אליי ולא יגיד לי אחרי 3 הפלות השנה והבנה שאולי לעולם לא יהיה לי ילד ומיונים לאיזון כאב בגלל האנדומטריוזיס שרק פרקוסט וטרמדקס עזרו שאני "חרדה מדי או שאני לא בסדר". אני הולכת לרופא משפחה שיפנה אותי לגורמים ולא יבקר אותי שאני עצמי מספיק סובלת. אני מפחדת שיראו בתיק הרפואי שלי שהחלפתי השנה 2 רופאי משפחה ולא יקחו את המצב שלי ברצינות. אני לא יודעת כבר לאיזה רופא לפנות...
    אני בטוחה שגם רופא שלא יודע מה יש למטופל שלו מרגיש חוסר אונים אבל לפחות עזרה הפניה ולא להשאיר מטופל מדרדר באוויר........ מה עלי לעשות בבקשה? תודה לתשומת הלב, ריבל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חולה מורכבת והחלפת רופאים - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    31/07/2012

החלפת רופא משפחה לא אמורה לפגוע בך בשום דרך
    מותר לך לשנות רופאי משפחה עד שתמצאי את זה שעימו יש לך את הכימיה הנכונה
    לפחות זה נכון בקופה בה אני עובד במכבי
    אם את בקופה אחרת אז אני פחות בקיא בהליכים האדמינטסטרטיבים של העניין

אני לא מסכים איתך שתפקיד הרופא המשפחה זה להפנות אותך
    זה רופא שעשה התמחות של מעל ל 4 שנים אם הוא רופאמשפחה מומחה
    והידע שלו יכול לעזור לך לא פחות מאשר של כל מומחה ספציפי

יש פה מרכיב אשיותי של הרופא
    כל רופא זה אדם שונה
    מצאי לך את מי שנח לך איתו

רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו