מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אפקט מסה משמעותי על כליהארי22/02/2008
ערב טוב ,
מה זה אומר אפקט מסה משמעותי על הכליה השמלית ?
האם צריך מעקב או טיפול ?!
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אפקט מסה משמעותי על כליה
ד''ר גרי בלומברג22/02/2008שלום
אני מניחה שמדובר בתשובה של אולטרה-סאונד.
הכוונה שמשהו לוחץ על הכליה מבחוץ.
על מנת לתת תשובה יותר מדויקת, חשוב לדעת למה עשית את הבדיקה ומה הרקע הרפואי שלך. לכן אני ממליצה שתחזור לרופא/ה ששלח/ה אותך לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה , אבל ...
ארי22/02/2008תודה לך ,
הבדיקה היא CT עם ( שתיית חומר בלילה ב12 עד 6 בבוקר ושתיית חומר לפני הבדיקה בכמה דקות + הזרקת חומק בעירוי ) .
הבדיקה נעשתה ( תוך אישפוז ) בגלל כאבים בבטן העליונה והקאות ללא שום קשר למשנמצא .
במכתב השחרור כתוב שצריך לקבוע תור למרפ' אורולוגית להמשך בירור הממצא הכלייתי ב-CT .
נכון שלפעמים יש לי כאבים עזים בכליה השמלית ובמיוחד כשנושמת עמוק או עושה מאמץ אבל זה לא תמיד , בא והולך ...
אני מקווה שבזה יוכלתי לתת לך קצת ...
ועוד פעם תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד''ר גרי בלומברג23/02/2008שלום
עכשיו יותר ברור לי מצד אחד אבל מצד שני נשמע באמת מעבר ליכולת הפורום.
ב CT לא היה ממצא אחר? האם הגיעו לאבחנה של התלונות שבגללם אושפזת? נראה לי שהממצא שקשור לכליה הוא ממצא ללא קשר לכאבים שהיו בבטן העליונה.
כן כדאי לפנות לאורולוג בקופה שלך - עם צילום ה CT (אם לא קיבלת CD או צילום, דרשי זאות מבית החולים). יכול להיות שלממצא אין משמעות.
לגבי הכאבים במותן (הכליה עצמה קשה למקם כמקור כאבים) שבאים והולכים -כאבים בנשימה עמוקה ומאמצים הרבה פעמים קשורים לשרירים.
אני ממליצה לאחר פגישה עם אורולוג תחזרי עם כל הנתונים לרופא/ת המשפחה שי/תעזור לך להבין את התמונה כולה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
ארי24/02/2008תודה לך ,
ב CT לא נראה לי שמצאו משהו אחר , אבל בקשר לתלונות של כן מצאו מהי הבעיה - עברתי גסטרוסקופיה והיא הראה הרבה כיבים באיזור הושט , קיבה ותרסריון ,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)