אמא שלי בת 84

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמא שלי בת 84
    בועז
    13/08/2012

אמא שלי בת 84 לאחר ארוע מוחי משותקת בצד השמאלי שלה ולמעשה לא יכולה להזיז את הגוף כמעט בכלל, נעזרת במטפלת שמסייעת לה והיא על כסא גלגלים, עם סכרת המטופלת באינסולין ודלקת פרקים המטופלת בקורטיזון 5 מ"ג בחודשים האחרונים היא מאד מאד חלשה, מנומנמת, מבולבלת. יש לה תופעה שכל הזמן יש לה חום שבין 37 ל-38 שלעיתים אף עולה מעבר ל-38 מעלות. אנחנו נותנים לה אקמול להורדת החום. בחודשיים האחרונים אושפזה בבית חולים פעם אחת אמרו לנו שגילו דלקת בדרכי השתן ובפעם השניה אמרו שיש זיהום חשבו בתחילה דלקת ריאות ואחר כך אמרו שבמקום אחר בגוף. טופלה בבית החולים באנטיביוטיקה לוריד ואחר כך כששוחררה הביתה המשיכה עוד 5 ימים בכדורים. עכשיו היא שוב עם חום 37.8 ובבדיקות הדם שעשינו לה נמצאו הערכים הבאים: Glucose - 211 Sodium - 134 Iron - 28 Transferrin - 341 Urea - 30 Creatinine - 0.63 Uric Acid - 6.3

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמא שלי בת 84

הוספת תגובה

• אמא שלי בת 84 - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    13/08/2012

אז מה השאלה ?
    בבדיקות הדם אין ממצא מיוחד למעט הסוכר הגבוה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו