מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בקשת עזרהחן22/08/2012
שלום רב,
שמי חן, בת 27. בעברי 3 אירועים של superfic+deep vein thrombosis ובירור מקיף לקרישיות ללא ממצע. פסוריאזיס פעיל שבו אני מטופלת ב-ENBREL (קבוצת TNF שהופך אותי למטופלת מדוכאת מערכת חיסון). עם תחילת אירועי DVT החל תהליך של FUO על בסיס יומי של עד 38 מלווה בכאב שרירים, עייפות וחולשה. בוצעו סרולוגיות, בדיקות מרובות למחלות אוטואימוניות, דגימת מח עצמות. ללא אבחנה. החום נמשך כמעט שנה ללא הסבר ונעלם מעצמו. לאחר כשנתיים חזר פעם נוספת ללא סיבה ונעלם לאחר כחצי שנה.
לצד זאת, נתגלו בלוטות וקשריות לימפה מוגדלות בכל התחנות ואף בוצעה כריתה של 2 בלוטות מפשעתיות (7 ס"מ ו-3.4 ס"מ- בתשובה בלוטות תגובתיות) הבלוטות עדין מוגדלות עד היום והן רגישות וכואבות.
לפני כשלושה חודשים חזרה התופעה כאשר חום גוף נמדד מספר פעמים ביום, כאשר חום גוף בתחילת יום בממוצע של 36.5 ועולה עד 38.5 כ-5 פעמים ביום ויורד מעצמו.
טופלתי נרחבות הן במחלקה להמטולוגיה ופנימית מייעצת בבי"ח איכילוב.
לאחרונה אושפזתי בבי"ח מאיר בנושא בניסיון למצוא את הסיבה לעלייה של החום.
הבדיקות תקינת פרט לבדיקת Q FEVER ו- IGG שחזרו חיוביות ונשלחו למכון לבדיקה חוזרת. כל שאר הבדיקות שליליות.
אני פונה אליכם בבקשה לקבלת עזרה או רעיונות מה עשוי לגרום לתופעה שכן הרופאים המטפלים כבר "הרימו ידיים". אשמח לכל עזרה או רעיון או הכוונה לרופא שיכול לטפל או במידה וישנו מישהו שמוכן לקבל את המקרה שלי ולבחון הנושא לכדי פתרון.
תודה, חן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בקשת עזרה - תגובה
ד''ר יעל כוכבי25/08/2012שלום חן
מאחר ומערכת החיסון שלך מדוכאת עקב הטיפול התרופתי לפסוריאזיס, כדאי להתאמץ ולהגיע לאבחנה ולטיפול.
ישנן יחידות ספיציפיות למחלות זיהומיות בבתי החולים, אפשר גם לבקש התיעצות בחו"ל . לפעמים טיפול תרופתי עלול לתת תגובות כאלה.
לבריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)