מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים.בתיה28/08/2012
שלום רב,
שאלתי מתייחסת לאח שלי, הוא בן 38 בחור בריא.
מיום שבת בבוקר היה לו חום במשך יומיים, מעבר לכך מיום שבת יש לו שלשולים, היציאות הן לא בתדירות מאד גבוהה אבל הוא בהחלט משלשל למרות שהוא אוכל רק צנימים ואורז מיום שבת וכמובן מרבה בשתיה זה לא עובר לו.
ביום ראשון הוא היה אצל רופא המשפחה ונאמר לו שזה ויראלי ויחלוף תוך מספר ימים, היום אנחנו ביום שלישי, כמו כן הרופא נתן לו סירופ מסויים לשתות, משהו בצבע ורוד, את הסירופ הוא התחיל לשתות רק אתמול בערב מכיון שחשבנו שזה יחלוף מבלי עזרה של תרופות, אך טרם עבר לו השלשול, החום כפי שרשמתי עבר בתום יומיים.\
ברצוני לשאול האם אכן מדובר בוירוס? האם להמתין עוד יום יומיים ? או לחזור בשנית לרופא?
לתשובתך אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים. - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס29/08/2012חושב שהרופא צודק
כדאי להשתמש בסירופ שאני מניח שמדובר בקלבטן
להמעיט בתזונה מטוגנת כבדה מטובלת
לחלוט פרחי קמומיל, משקה אבקת חרובים
עוד כמה ימים בע"ה יעבור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה29/08/2012ערב טוב,
אני שוב רוצה לפנות אליך בנוגע לסיפור של אחי, האמת שאני קצת לחוצה.
כפי שרשמתי מיום שבת האחרון יש לו שלשולים, מיום שבת הוא חי על אורז, צנימים ומידי פעם תפוח עץ וכמובן שהוא מקפיד לשתות הרבה מים.
האם זה הגיוני במידה ומדובר בוירוס שזה לא עובר מיום שבת? האם זה לא מסוכן להיות במצב של שלשולים מיום שבת? האם אין צורך לעשות בדיקות יותר מקיפות?
לתשובתך אודה מראש.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי31/08/2012שלום לך,
הסכנה העיקרית בשלשול היא התייבשות ואם אחיך מקפיד לשתות הרבה מים, זה מצוין.
אפשר לעשות הערכה חוזרת אצל הרופא ולתת קצת נוזלים לוריד אם חסר לו.
העובדות הטובות: הוא צעיר, בריא, החום ירד והוא שותה . (ויש לו אחות מסורה)
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך.
בתיה01/09/2012ראשית כל תודה רבה, אבל בכל זאת ברשותך אני רוצה לשאול הכיצד זה שהשלשול לא פוסק למרות שהוא כמעט ולא אוכל, מיום שבת שעבר כלומר לפני שבוע ימים הוא חי על צנימים, אורז, כרכרים ושותה הרבה כמובן.
לא נראה לי שזה משהו ויראלי, אשמח לשמוע את דעתך.
כמו כן ברצוני לציין שהוא מרגיש טוב, לא מתלונן על שום דבר חריג.
אודה לך באם תחזרי אלי.
שבת נעימה.
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך. - תגובה
ד''ר יעל כוכבי01/09/2012שלום,
שלשול עקב וירוס יכול להמשך גם שבוע. אם יש חשד לזיהום ע,י חיידק - אפשר לבקש
בדיקת צואה לתרבית.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)