חולשה- דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולשה- דחוף
    מורן
    02/09/2012

שלום.. בת 30 מזה כמה ימים חולשה מאוד חזקה (כל היום צורף לשכב גם, קמה ואחרי רבע שעה חייבת לשכב שוב) עייפות חזקה וזה אחחרי שינה מלאה של 9 שעות כל לילה לפחות. יובש בפה וצורך עז לשתות כל הזמן. אין חום, לחץ דם תקין. עיניים שורפות, כאב ראש קל עד בינוני לוחץ בא והולך. אין סיכוי למכת שמש לא היתי בשמש. אני רוצה מחר בבוקר ללכת לעשות בדיקות דם אבל רציתי לדעת עם יש משהו ספיצי שצריכה לבקש מהרופא או שהבדיקות שיש ברשותי מספיקות, יש לי טופס (קצת ישן אבל בתוקף) לבדיקות של ספירת דם,של כולסטרול, סוכר, TSH וכל הבדיקות הסטנדרטיות.. זה מספיק? אם כן אלך לעשות מחר. אם יש צורך בעוד בדיקות דם אז אשמח שתאמרו לי שאקח מהרופאה. והאם כדאי אולי ללכת לבית חולים? מאוד לא אופייני לי חולשה כזאת ואני לא יכולה לתפקד רק לשכב חולשה של כל הגוף קושי לפתוח עיניים וכו. בתודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולשה- דחוף

הוספת תגובה

• והפה יבש

מורן
    02/09/2012

כל הזמן.. גם אחרי ששותה.צימאון בפה ובגרון. ועיניים דומעות אבל תחושה שהן יבשות וכואבות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והפה יבש - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    02/09/2012

נשמע מחשיד מאוד לסוכרת
    לעשות בדיוקת שאמרת
    ולפי התוצאות נדע איך להתקדם
    בהצלחה !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו