לחץ בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לחץ בחזה
    עדי
    09/09/2012

שלום רב,
    אני בדר"כ בריאה, מתאמנת באופן קבוע וללא בעיות רפואיות.
    לפני כמה ימים נתקפתי בלחץ פתאומי בבית החזה עם קשיים בנשימה- כאב שלא מאפשר שאיפת אוויר לעומק, המלווה בכאבים חזקים בצד שמאל. הכאבים לא עברו במשך כשעתיים ופניתי לחדר מיון. בדיקת האק"ג ובדיקות הדם שנעשו שם יצאו תקינות (לאחר כמה שעות גם התקף הכאבים עבר) והרופא במיון אמר שהוא חושד שהכאב נובע מכאבים בשריר בצד שמאל אך המליץ שרופא המשפחה יפנה אותי לבדיקות נוספות.
    כאשר הגעתי לביקור אצל רופאת המשפחה לא קיבלתי הפניה לבדיקות, יתר על כן היא לא בצעה שום בדיקות בעצמה (לא האזנה ולא בדיקה של השריר). מהסתכלות על טפסי המיון בלבד היא הגיעה למסקנה ש"אין מה לבדוק".

מאז הפעם הראשונה, התקפי כאבים כאלה חזרו על עצמם עוד פעמיים, וכעת הכאבים יותר חדים והם לא רק בצד שמאל של בית החזה- לכן אני מטילה ספק בכך שאלה אכן כאבי שריר.

מכיוון שרופאת המשפחה מסרבת להפנות אותי לבדיקות אני אובדת עצות- לאילו בדיקות מפנים במקרה כזה? לאן ולמי ניתן לפנות כדי לקבל טיפול הולם בבעיה? הכאבים האלה מקשים על תפקודי היומיומי וזה לא סובל דיחוי.

(מאוד עצוב לי שזו הפעם הראשונה מזה שנים שאני פונה לקבלת טיפול רפואי והמענה שאני מקבלת בקופת החולים הוא כל-כך לקוי.)

תודה מראש,
    עדי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לחץ בחזה

הוספת תגובה

• לחץ בחזה - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    09/09/2012

אפשר לעשות צילום ריאות צילום צלעות מבחן מאמץ ואוקו לב
    לנסות כדור מרפה שרירים כמו איסבל מוסקול או נוגד דלקת כמו ארקוקסיה
    ולבדוק ההשפעה
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התשובה המהירה.

עדי
    09/09/2012

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו