דפיקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דפיקות
    י
    09/09/2012

בן 45 ללא תרופות רזה 185 70 ק"ג. בידיקות דם אחרונות הכל בתוך הסוגריים .
    מזה כ8 חודשים מרגיש דפיקות לב כל יום כמעט כל היום (לא מהירות אלה בחוזקה)-מישהי פעם הגדירה זאת יפה כמו אחרי רכבת הרים. הרופא אומרת חרדה/סטרס . עשיתי אקו לב הכל תקין וקיבלתי לעשות הולר 24 שע' (שטרם הלכתי לעשות) בבדיקת ההאקו נאמר לי שלחץ הדם 85/135 כלומר גבוה ולהתחיל להיות במעקב. הענין הוא שיש לי תחושות נוספות כגון לחץ בחלק התחתון של העין מידי פעם ו/או טשטוש קל בראיה (אני ללא משקפים כל השנים רואה 6:6) .
    אולם השאלה העיקירת שלי בענין דפיקות הלב - הרופא אומרת שזה רק הרגשה בגלל מתח - אבל
    הדפיקות והמועקה בחזה נגרמים לי גם לאחר מאמץ פיזי ו/או התרגשות נפשית (ארוע,ישיבץ עבודה וכו') . אחרי משחק כדור סל מרגיש נפלא.
    האם זה הזמן לקחת SSR למינהם - שיורידו את החרדה ולכן גם ירד הלחץ דם או שאין קשר.
    כמו כן ראית בתכנית טלויזה דר' אוז שהוא ממליץ מגיל 42 לקחת פעמים ביום אספרין כמניעה
    מה דעתך על זה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דפיקות

הוספת תגובה

• דפיקות - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    10/09/2012

מסכים עם הרופא שלך
    ליתר ביטחון לבדוק שאין אנמיה או תפקוד יתר של בלוטת תריס שגם יכולים לגרום לדפיקות לב
    אין מקום לאספירין בבחור כמוך שלא עבר ארוע וחסר גורמי סיכון לבביים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו