מיואש- חום שלא יורד...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיואש- חום שלא יורד...
    איתי
    15/09/2012

שלום,
    בן 31. בריא. כבר 11 יום עם וירוס של חום של 37.8-38.3. כאבי ראש, כאבי גוף, חולשה ועייפות. בדיקת דם שלילית ל ebv ול cmv.ספירת דם תקינה למעט תפקודי כבד גבוהים. הייתי אצל 2 רופאים שאמרו שמדובר במחלה וירלית ושזה יחלוף.
    ביומיים האחרונים שיפור משמעותי בהרגשה ופערים גדולים יותר בחום. אך בצהריים עולה שוב ל 38. יורד לבד בלי לקחת תרופה. ובערב עולה ל 38.2, לוקח אקמול ואז יורד עד לצהריים שוב. תחושה כללית הרבה יותר טובה, אך החום לא עוזב.
    האם אני אמור לדאוג? האם צריך ללכת לבית חולים? התחלתי אפילו אנטיביוטיקה על דעת עצמי מלפני יומיים.. אודה לדעתך? כמה זמן יכול להמשך חום כזה בלי שזה ידליק נורה אדומה?? או שזה כבר לא תקין ממש?? אני מודאג. ממתין לתשובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיואש- חום שלא יורד...

הוספת תגובה

• מיואש- חום שלא יורד... - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    15/09/2012

שלום לך,
    יתכן שמדובר במחלה וירלית, כפי שידוע לך כבר.
    טוב שיש מגמת שיפור, אני מקווה שזה יימשך.
    כתבת: יש מגמת שיפור מזה יומיים... התחלתי אנטיביוטיקה על דעת עצמי לפני יומיים: האם אתה חושב שהשיפור הוא בגלל הטיפול?
    בכל מקרה , כדאי לשתף את הרופא שלך בכך שאתה נוטל אנטיביוטיקה, כי חוסר מידע כזה יכול לסבך את התמונה וגם לברר אם כדאי להמשיך או להפסיק או להחליף.
    בברכת שנה טובה ובריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו