מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיואש- חום שלא יורד...איתי15/09/2012
שלום,
בן 31. בריא. כבר 11 יום עם וירוס של חום של 37.8-38.3. כאבי ראש, כאבי גוף, חולשה ועייפות. בדיקת דם שלילית ל ebv ול cmv.ספירת דם תקינה למעט תפקודי כבד גבוהים. הייתי אצל 2 רופאים שאמרו שמדובר במחלה וירלית ושזה יחלוף.
ביומיים האחרונים שיפור משמעותי בהרגשה ופערים גדולים יותר בחום. אך בצהריים עולה שוב ל 38. יורד לבד בלי לקחת תרופה. ובערב עולה ל 38.2, לוקח אקמול ואז יורד עד לצהריים שוב. תחושה כללית הרבה יותר טובה, אך החום לא עוזב.
האם אני אמור לדאוג? האם צריך ללכת לבית חולים? התחלתי אפילו אנטיביוטיקה על דעת עצמי מלפני יומיים.. אודה לדעתך? כמה זמן יכול להמשך חום כזה בלי שזה ידליק נורה אדומה?? או שזה כבר לא תקין ממש?? אני מודאג. ממתין לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיואש- חום שלא יורד... - תגובה
ד''ר יעל כוכבי15/09/2012שלום לך,
יתכן שמדובר במחלה וירלית, כפי שידוע לך כבר.
טוב שיש מגמת שיפור, אני מקווה שזה יימשך.
כתבת: יש מגמת שיפור מזה יומיים... התחלתי אנטיביוטיקה על דעת עצמי לפני יומיים: האם אתה חושב שהשיפור הוא בגלל הטיפול?
בכל מקרה , כדאי לשתף את הרופא שלך בכך שאתה נוטל אנטיביוטיקה, כי חוסר מידע כזה יכול לסבך את התמונה וגם לברר אם כדאי להמשיך או להפסיק או להחליף.
בברכת שנה טובה ובריאה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)