איך להפסיק ליחה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להפסיק ליחה?
    לי
    21/09/2012

אז ככה, הייתי חולה לפני זמן רב (כמה חודשים)- דלקת גרון ואז דלקת בדרכי הנשימה. מאז התחילה לי ליחה מציקה עם שיעולים, בהתחלה היתה ממש של חולי ולאחר מכן פחתה והפכה ללבנה. אחרי כמה זמן הלכתי לרופא לבדוק שוב, עשיתי בדיקות כולל בדיקת ליחה, אלרגיה וגרון והכל יצא תקין. אמרו לי לנשום אדים ויעבור.
    העניין הוא שזה לא עובר וזה ממש מיאש, כל בוקר זה סיוט ואני לא יודעת מה אפשר עוד לעשות עם זה... ניסיתי להפחית מוצרי חלב ולא ראיתי שיפור משמעותי. יש תרופה כלשהי שמפסיקה את הליחה??
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להפסיק ליחה?

הוספת תגובה

• איך להפסיק ליחה? - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    22/09/2012

שלום,
    חשוב יותר לדעת מהי סיבת הליחה. כדאי אולי לבקש בדיקת רופא אא"ג.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

איציק
    18/11/2012

תשובה מטומטמת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ליחה לא קשורה למוצרי חלב

עמית
    23/09/2012

אין צורך להפסיק לצרוך מוצרי חלב. אין קשר בינם לבין ליחה או הפרעות בדרכי הנשימה כמו שניתן לראות בסרטון של איגוד רופאי המשפחה שצירפתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו