התייעצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות
    אורי
    05/10/2012

לילה טוב,

ביומיים האחרונים אני מרגיש מידי פעם תחושה של חולשה מידי פעם והרגשה של בחילה מאוד קלה.
    הערב באמצע ארוחת ערב, הרגשתי אי נוחות באמצע אכילת סלט ותחושה של בחילה קלה מהאוכל, מה שגרם לי להפסיק מיד וללכת לשירותים.
    תפסה אותי עייפות רבה (אפילו שישנתי צהריים), מידי פעם בחילות קלות מאוד ושיעול מידי פעם לכך התלווה פעם אחת הזעה.

אומנם לפני כשבוע התחלתי הצטננות שהתאפיינה ביומיים של דיבור מהאף, חולשה כלשהיא ולאחר מכן יומיים של שיעול מעט יותר אינטנסיבי.

חייב לציין כי בימים האחרונים, אני נוטל בלילה לפני השינה כדור נורופן בגלל כאבים שיש לי בצד שמאל של הגוף (באזור הצלעות מאחור), כאבים שמורגשים ככאב חד ודוקר בעיקר בעת שינוי תנוחה משכיבה לישיבה/עמידה ובעת היפוך במיטה למשל.
    לציין כי הכדור משכך לי את הכאב כמעט לכל היום עד לערב המחרת.

יכול להיות שההרגשות שלי ביומיים האחרונים קשורות לכדור הנורופן ? גם אם אני נוטל רק כדור אחד בלילה ?
    מה דעתך על הסיפור ? איזה עיצות יש לך ? (חוץ מהמובנת מעליה לגשת לרופא).

תודות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות

הוספת תגובה

• התייעצות - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/10/2012

שלום,
    יתכן שאתה עובר מחלה וירלית וכן שהנורופן גורם לגרוי של הקיבה.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו