מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התייעצותאורי05/10/2012
לילה טוב,
ביומיים האחרונים אני מרגיש מידי פעם תחושה של חולשה מידי פעם והרגשה של בחילה מאוד קלה.
הערב באמצע ארוחת ערב, הרגשתי אי נוחות באמצע אכילת סלט ותחושה של בחילה קלה מהאוכל, מה שגרם לי להפסיק מיד וללכת לשירותים.
תפסה אותי עייפות רבה (אפילו שישנתי צהריים), מידי פעם בחילות קלות מאוד ושיעול מידי פעם לכך התלווה פעם אחת הזעה.
אומנם לפני כשבוע התחלתי הצטננות שהתאפיינה ביומיים של דיבור מהאף, חולשה כלשהיא ולאחר מכן יומיים של שיעול מעט יותר אינטנסיבי.
חייב לציין כי בימים האחרונים, אני נוטל בלילה לפני השינה כדור נורופן בגלל כאבים שיש לי בצד שמאל של הגוף (באזור הצלעות מאחור), כאבים שמורגשים ככאב חד ודוקר בעיקר בעת שינוי תנוחה משכיבה לישיבה/עמידה ובעת היפוך במיטה למשל.
לציין כי הכדור משכך לי את הכאב כמעט לכל היום עד לערב המחרת.
יכול להיות שההרגשות שלי ביומיים האחרונים קשורות לכדור הנורופן ? גם אם אני נוטל רק כדור אחד בלילה ?
מה דעתך על הסיפור ? איזה עיצות יש לך ? (חוץ מהמובנת מעליה לגשת לרופא).
תודות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר התייעצות - תגובה
ד''ר יעל כוכבי06/10/2012שלום,
יתכן שאתה עובר מחלה וירלית וכן שהנורופן גורם לגרוי של הקיבה.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)