שיעול יבש טורדני

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעול יבש טורדני
    נתנאל
    11/10/2012

שלום רב..
    אני בחור בן 22 ולפני 8 ימים (רביעי שעבר) התחילו לי שיעולים יבשים בפתע.
    בהתחלה זה הופיע רק בבוקר ונעלם ולמחרת נסעתי לאילת ושוב התחיל בצורה יותר חריפה .. למחרת שישי בבוקר לקחתי היסטפד קומפאונד לינקטוס עד יום שני בבוקר והפסקתי כי לא עזר.. יש לציין שמכיוון שהייתי באילת נטילת הסירופ לא הייתה סדירה ולקחתי אולי פעמיים ביום וחלק מהפעמים היו שעות ספורות לפני או אחרי אלכוהול. יום שני בערב חזרתי וביום שלישי הלכתי לרופאה אמרה שהריאות נקיות והביאה לי סירופ ברונכלט פורטה וכדורי מציצה רפאתריצין להרגעת הגרון למרות שהגרון לא כואב. עד היום השיעול עדיין ממשיך ואני שוב מציין מדובר בשיעול יבש וטורדני הכוונה גירוי בגרון שכל רגע צריך להשתעלל.. בנוסף מיום שבת אני צרודד בקולי ולאורך כל השבוע לא הייתה נזלת חוץ מאתמול שהופיעה נזלת מימית מאוד בלי הפסקה ועברה כבר ונשארתי עדיין עם השיעולים .. בקשר לליחות היו בהתחלה ירוקות וכעת יש מעט מאוד לבנות... אני כבר נואש כי כבר יותר משבוע משתעל ולא עובר .. האם זה נורמלי? האם הכדורי מציצה והסירופ שהביאה לי יעילים ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעול יבש טורדני

הוספת תגובה

• שיעול יבש טורדני - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    11/10/2012

שלום,
    יתכן שמדובר במחלה וירלית- התרופות הן רק להקלה . אם אין שיפור- אפשר לחזור
    לבדיקה נוספת.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו