מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום ממושךדנה15/10/2012
בסוף השבוע שעבר בסוכות הייתי בטיול ברמת הגולן, במהלכו נכנסתי למייענות ונחלים, קרים מאוד לעיתים. חזרתי ביום שני, והחל אצלי חום שעולה ויורד לסירוגין.. אני לא יודעת אם לשייך את זה לטיל. במשך שלושה ימים טיפס לי החום ל-38.5, 38.3 וכדומה רק בערב (בערך משעה חמש) ללא תופעות נוספות מלבד עייפות וצמרמורת בעת עליית החום. החום ירד מדי בוקר (הכ-36.9) ועד שעות הערב הרגשתי מאוד טוב, כאילו הבראתי. לאחר שלושה ימים החום ממשיך לעלות רק בערב ולחלוף מעצמו (כעת הוא נמוך מ-38.0 ועומד על 37.8), רק שעכשיו הצטרפה לעליית החום דלקת גרון קלה והזעה מעצבנת בלילה (החל מסוף השבוע הנוכחי). בבקרים אני מרגישה בריאה לחלוטין, מלבד יובש קל בגרון. אני כבר שבוע עם התופעה והיא מסרבת לעבור לי.. אתמול בערב שוב עלה החום ל37.8...אני בת 20 ובריאה בדרך כלל. האם התופעה נשמעת מוכרת? האם זאת מחלה ויראלית או חיידקית קלה או סיבה ממשית לדאגה?האם נתקלתם בתופעה דומה? הרופאה מתקשה באבחון ומביאה רק דקסמול והיום נשלחתי לבדיקות דם (ספירת דם ומשקע דם).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום ממושך - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס15/10/2012ספירת הדם במקום
שקיעת הדם בעיניי קצת פחות כי ברור שהיא תהיה גבוהה מעצם זה שאת חולה
הייתי לוקח גם תפקודי כבד
ספירת הדם תספר לנו אם יש לך וירוס או חיידק וקצת על הסוג
ולפי זה נדע איך לטפל בך טוב יותר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)