מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול בזמן אנטיביוטיקהעדי23/10/2012
שלום, לאחר שנים שלא יצא לי לקחת אנטיביוטיקה - לוקחת אנטיביוקה (מסוג רפאפן אם זה משנה), התחלתי לקחת אותה היום בבוקר, בעבר סבלתי מכל מיני תופעות (בעיקר בעיות בעיכול) , על מה חשוב להקפיד באוכל על מנת שלא אסבול מכך שוב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בזמן אנטיביוטיקה - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס23/10/2012צריכת יוגורטים ונטילת תוספת של פרוביוטיקה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמסכימה לגבי הפרוביוטיקה
רווית01/11/2012גם אצלי וגם אצל ילדי אם במקרה יש צורך לקחת אנטיביוטיקה אני תמיד נותנת/לוקחת במקביל תוסף טבעי של פרוביוטיקה (לסולגאר יש) כדי לשמור על החיידקים הטובים בגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעניין התוספים לאנטיביוטיקה
שני24/10/2012אני גם התייעצתי בפורום ועם נטורפתית באופן אישי והיא המליצה לי, ובכלל ציינה שכל מי שמשתמש באנטיביוטיקה בהחלט כדי שיקח פרוביוטיקה. אני למשל כאשר משתמשת באנטיביוטיקה, אז אני לוקחת תוסף בשם פניני הפרוביוטיקה של סולגאר שזה תוסף לכל מי שלוקח את האנטיביוטיקה.
דרך אגב, לאחר עיון בפורום בקשר לאנטיביוטיקה, עכשיו אני מבינה למה כאשר לוקחים אנטיביוטיקה אז מאוד עייפים ולמה צריך להשלים עם תוסף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)