טיפול בזמן אנטיביוטיקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בזמן אנטיביוטיקה
    עדי
    23/10/2012

שלום, לאחר שנים שלא יצא לי לקחת אנטיביוטיקה - לוקחת אנטיביוקה (מסוג רפאפן אם זה משנה), התחלתי לקחת אותה היום בבוקר, בעבר סבלתי מכל מיני תופעות (בעיקר בעיות בעיכול) , על מה חשוב להקפיד באוכל על מנת שלא אסבול מכך שוב?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בזמן אנטיביוטיקה

הוספת תגובה

• טיפול בזמן אנטיביוטיקה - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    23/10/2012

צריכת יוגורטים ונטילת תוספת של פרוביוטיקה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מסכימה לגבי הפרוביוטיקה

רווית
    01/11/2012

גם אצלי וגם אצל ילדי אם במקרה יש צורך לקחת אנטיביוטיקה אני תמיד נותנת/לוקחת במקביל תוסף טבעי של פרוביוטיקה (לסולגאר יש) כדי לשמור על החיידקים הטובים בגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעניין התוספים לאנטיביוטיקה

שני
    24/10/2012

אני גם התייעצתי בפורום ועם נטורפתית באופן אישי והיא המליצה לי, ובכלל ציינה שכל מי שמשתמש באנטיביוטיקה בהחלט כדי שיקח פרוביוטיקה. אני למשל כאשר משתמשת באנטיביוטיקה, אז אני לוקחת תוסף בשם פניני הפרוביוטיקה של סולגאר שזה תוסף לכל מי שלוקח את האנטיביוטיקה.
    דרך אגב, לאחר עיון בפורום בקשר לאנטיביוטיקה, עכשיו אני מבינה למה כאשר לוקחים אנטיביוטיקה אז מאוד עייפים ולמה צריך להשלים עם תוסף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו