מרגישה כמו זקנה.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה כמו זקנה.
    אני
    06/11/2012

שלום רב וערב טוב.
    אני בת 22 אמא לתינוק בן שנה.
    מעשנת בערך קופסת סיגריות ליום.
    עשיתי לאחרונה בדיקות דם - יצאו טריגליצרידים גבוהים וחוסר בויטמין b וחומצה פולית.
    בגלל שיצאו טריגליצרידים גבוהים הפסקתי לקחת את הגלולות שהייתי לוקחת, אבל את תוספי התזונה עוד לא התחלתי לקחת.
    בכמה שנים האחרונות אני מרגישה ממש כמו זקנה.. אין לי תיאור אחר לזה.
    אני חלשה, בקושי מצליחה ללכת ממקום למקום,מדי פעם בחילות..הנשימה לא קלה לי (נבדקתי על ידי רופא ריאות לאחרונה שאמר שאין לי שום מחלה ריאתית..)מסוחררת.. תחושה כאילו אני סחוטה מאוד פיזית.
    ממה דבר כזה יכול לקרות?
    שמעת פעם על דבר כזה אצל מישהי צעירה בגילי?
    זה יכול להיות סממן למחלה קשה כלשהי?

יש לציין שאני לא מרגישה עייפות חזקה במיוחד או משהו כזה, אפילו שאני ישנה מעט מאוד שעות.. בין 5 ל 6 בדרך כלל.
    אני מודה לך מאוד מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כמו זקנה.

הוספת תגובה

• מוסיפה - שכחתי

אני
    06/11/2012

מדי פעם גם מן תחושת בלבול כזאת.. מבלבלת בין מילים(שמה לב כשזה קורה ומיד מתקנת)
    יש לי במקביל כבר כמה שנים בעיה של כאבים בעפעפיים - הם מתנפחים ונהיים לבנים וממש כואבים מדי כמה ימים/שבועות.
    לפעמים גם נרדמות לי 2 אצבעות ברגל באופן מוזר.

אני מאמינה שאין קשר בין כל הדברים שרשמתי, אבל לכל מצב העדפתי לרשום כדי לא להחסיר ממך שום מידע, אולי בכל זאת זה כן קשור..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה

לימור
    08/11/2012

שאלת אם הוא שמע על מישהי כזאת, אני בת 20 וגם אני, בדיוק כמוך, מרגישה זקנה. תמיד מתלוצצים איתי שאני משתייכת לגיל הזהב וצריכה להיות מזמן בבית אבות... אני מתלוננת יותר מאנשים מבוגרים ממני בהרבה.
    מסוחררת, חלשה, עייפה (ישנה מספיק, בין 6-8 שעות בממוצע), כאבי ראש, בטן, גב, מיגרנות... מה לא... אני הבנתי כבר מזמן שאצלי זה נפשי, אם את נבדקת ושוללת כל בעיה רפואית, סביר להניח שגם אצלך זה נפשי.
    אני ***לא*** רופאה, רק משתפת אותך במה שיש לי, שמאוד מזכיר לי את שלך.
    בהצלחה ורק בריאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזדהה - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    11/11/2012

נפשי + תזונה מחורבנת שאנחנו אוכלים כל היום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה , לשניכם

שואלת השאלה
    12/11/2012

ולימור מקווה שיחלוף לשתינו במהירות... זו הרגשה מזעזעת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרגישה כמו זקנה. - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    11/11/2012

כדאי לקחת התוספת של ויטמין בי והחומצה הפולית
    הם יכולים לחזק את הרגשתך
    לישון טוב לאכול נכון לעשות פעילות גופנית ולאהוב את מה שעושה זה המתכון לצאת מעייפות וחולשה לרוב
    התיאור שלך כרגע כלללי מדיי וחסר בו נתונים שעלולים להצביע על מחלה קשה
    אציין שבמרפאה מידי יום מגיעים הרבה אנשים עם תלונות דומות
    ואין להם מחלות קשות חוץ מהרגלי חיים לקויים כמו רוב הדור שלנו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו