מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מחלה ממושכת ללא הסבראני08/11/2012
שלום
אני כבר שמונה חודשים סובלת ממחלה לא ידועה
בהתחלה חשבו על מחלת הנשיקה שהIGM EBV שלה חיובי כבר יותר מחצי שנה אבל בסופו של דבר שלחו דגימה לPCR והתברר שזה לא מה שגורם לIGM שלי להיות שווה ל400.
יש לי כאבים בכל הגוף עייפות שלא ניתנת לתיאור כאבי ראש ונמצאת במצב פברילי עם קצת חום גבוה(עד 38) הרבה פעמים.
אני פשוט לא יכולה לתפקד כרגיל
בהמשך חשבו על מחלת ליים שיצאה חיובית LYME IGM ונשלחה לאימות WESTERN BLOT שיצאה שלילית
יש לי גם פריחה- כאבי שרירים- כאבים בחזה ...ועוד
האם אפשר להסתמך על בדיקות אלו ולהתעלם מהIGM גבוה או שיש להמשיך בחיפושים ? אם כן איזה?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלה ממושכת ללא הסבר - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס11/11/2012המקרה שלך בהחלט נשמע לא אופייני ומיוחד
לו הייתי רופאך הייתי מנסה לאשפז למטרת בירור
או מערב רופא מומחה למחלות זיהומיות להבהרת התמונה
ייתכן גם ומודבר במחלה ויראלית שתחלוף שאין אפשרות למדוד אותה מעבדתית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
me13/11/2012תודה
השאלה אישפוז לצורך איזה בדיקות?
בהנחה ואני הייתי אצל זיהומולוג, שהפנה אותי לראומטולוג והמטולוג, ששניהם לא מצאו סיבה לכל הנאמר לעיל.
עשיתי ct כלל גופי שיצא תקין, צילום חזה, us בטן
האם חום קצת גבוה(לא מעל 38 בדרכ) וigm גבוה הוא סיבה מספקת לאישפוז למרות שכל שאר הבדיקותו תקינות?
או שאפשר להניח שזה באמת ebv igm ולהפסיק בחיפושים?ו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך - תגובה
ד''ר מיכאל ויינפאס16/11/2012הכוונה לבירור זיהומי
אם לא דרך אשפוז דרך יעוץ אצל מומחה למחלות זיהומיות
לדעתי הוא כרגע הכתובת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)