ליחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה
    מישהו
    23/11/2012

שלום,
    אני בן 27,
    פניתי לרופא אף אוזן גרון בשלבי החלמה מהצטננות כאשר אני סובל מתחושת ליחה בגרון שלא ניתן לבלוע או לפלוט החוצה.
    יש לציין שתחושה זו ליוותה אותי במשך כחודש לפני הצינון, אך התגברה בעקבותיו, כמו כן, היא נוטה לשוב ולהופיע בזמנים מסויימים בחיים.
    בדיקת הלוע ע"י רופא א.א.ג תקינה לחלוטין.
    הרופא נתן לי מובקס (מוכר גם כסולבקס) שני כדורים שלוש פעמים ביום למשך עשרה ימים.
    ביום השלישי לטיפול אני מרגיש שהטיפול מעיק והעזרה חלקית. אני בעיקר מרגיש שאני זקוק לשיעול פרודוקטיבי שיעזור לי להוציא את הליחה ולא רק לדלל את הרכבה.
    האם יש טיפול שעוזר באופן אקטיבי לפלוט את הליחה בעזרת שיעול פרודוקטיבי.
    יש לציין כי אני נוטל לנטון, ציפרלקס ואדרונקס (זקוק לתכשיר שאינו מתנגש עם הנ"ל)
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה

הוספת תגובה

• ליחה - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    25/11/2012

אפשר לנסות להוסיף לורסטין
    או סירופ לשיעול כמו טוסוסדן
    או אינהלציות עם סולבקס מי מלח וסטרואידים
    להמנע ממוצרי חלב ובצקים לשבוע ודאי גם יועיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בשביל ליחה

מיכל
    26/11/2012

לי היה במשך שבועיים ליחה שלא עברה, לא ניסיתי תרופות כי אני לא בעד זה אבל ניסיתי בדרכים טבעיות כמו שכתבו לך לוותר על מוצרי חלב וגם נטלתי כמוסות שנקראות NAC של סולגאר שמיועדות במיוחד לטיפול בליחה, במקרה שלי זה מאוד עזר, מציעה לך להתייעץ עם נטורופת כי זה יכול לעזור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו