מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול שורש ...באוזןAGOGO05/03/2008
שלום לכולם,
אנסה לפרט ולדייק ככל שאוכל..
לפני כחודש רופא המשפחה איבחן אצלי דלקת באוזניים לאחר שהתלוננתי על כאבים בכל הגוף + אוזניים סתומות + שיעול. קיבלתי אנטיביוטיקה וסירופ לשיעול. את האנטיביוטיקה לקחתי ואת הסירופ חיפפתי.
האזניים השתחררו אך נשאר לי שיעול מרגיז ויבש.
ביום שבת האחרון התעוררתי עם כאבי תופת בראש. מעין דקירות כמו ברקים בעיקר באיזור הרקות.
ימים ראשון ושני עברו ללא הכאבים הנ"ל אך שיעול כבד מאוד + ליחה + תחושת חום (לא בדקתי). ביום שני בערב חזרו הדקירות סביב לאוזן ימין ומיום שלישי בבוקר עד עכשיו הדקירות ממש באוזן (ימין בלבד). דקירה כל 15 שניות בערך. מרגיש כמו טיפול שורש רק באוזן - כאילו לוחצים לי על עצב כלשהו. ביום ראשון ביקרתי את הרופא וקיבלתי אנטיביוטיקה וכדורים להורדת הליחה. ביום שלישי ביקרתי אותו שוב בעיקבות הדקירות באוזן והוא נתן לי משכך כאבים חזק.
אני בסבל מתמשך... חייב לצאת מזה מהר ולחזור לעבודה
מה קורה לי שם באוזן? איך מטפלים בזה?
תודה ויום נעים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגב, אני בן 30
AGOGO05/03/2008ומחכה לתשובה בקוצר רוח :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' אליעזר קיטאי06/03/2008אינך מצפה שללא בדיקה נאמר לך מה מתרחש באוזן. המחושים באוזן יכולים לנבוע מבעיות באוזן עצמה או מכאבים המוקרנים לאוזן ממקור אחר כגון כאב עצבי למשל. כדאי שתבדק גם ע"י מומחה אף אוזן גרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)