ייעוץ דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ייעוץ דחוף!!!
    מאיה
    05/12/2012

היי, אני לא יודעת כבר מה לעשות, אני מתקררת או חוטפת שפעת בין פעם לפעמיים בחודש וכל פעם זה נמשך בערך כשבוע ימים. כל פעם שאני הולכת לרופא הוא לא מוצא שום דבר והבדיקות דם יוצאות תקינות. זה לא נראה לי סביר ואני לא אגזים אם אומר "להיות בריאה כמה ימים בחודש" אני יותר חולה מאשר בריאה ואני לא יודעת מה לעשות.
    חוץ מהשפעת יש עוד כאבים שמלווים אותי על בסיס יומיומי, הייתי שמחה להתייחסות ועצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוף!!!

הוספת תגובה

• ייעוץ דחוף!!! - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    06/12/2012

שלום , מאיה
    השאלה אם הסימפטומים שתיארת מקורם בזיהום ע"י וירוס כלשהו או שהם ביטוי לאלרגיה, ובכל מקרה כמובן תהיה התייחסות שונה. זיהומים חוזרים בד"כ מבטאים חשיפה מרובה
    לזיהומים בסביבה, מלווים חום ולעתים נדירות יותר מבטאים בעיה חיסונית.
    לא ברור לי אילו כאבים יש לך, דרוש יותר פירוט.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יעוץ דחוף - המשך.

מאיה
    11/12/2012

היי, תודה על התייחסותך, לא מדובר באלרגיה, התחושות הן של התקררות או שפעת ותמיד שאני עושה בדיקות דם הן יוצאות תקינות.
    בקשר לשאר הכאבים שדברתי עליהם, לא חושבת שהם קשורים להיותי חולה פעם או פעמיים בחודש אבל לצורך העניין, יש לי כאבים מאוד חזקים בכפות הרגליים (בדקתי עם אוטופד ויש לי בעיה אבל עוד לא עשיתי MRI כדי לדעת יותר). יש לי כאבים מאוד חזקים בצואר ובשכמות, כמו כן הרבה כאבי ראש וסחרחורות, בגדול אני מרגישה נורא וכל הכאבים בגוף גורמים לי לעייפות נוראית ואני עדיין צעירה לכן זה מטריד אותי מאוד!

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו