שלשול

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשול
    דורון
    06/03/2008

הבוקר קמתי עם תחושה של חולשה מועטה, כאשר לאחר כשעה הרגשתי צורך ללכת לשירותים (בפעם השניה הבוקר, הראשונה לאחר הקימה בבוקר עם יציאה רכה)

היציאה היתה מאוד מיימית והתלוותה אליה תחושה של חולשה רבה (בעיקר בגפיים עליונות ותחתונות), עיניים צורבות מעט עם נטיה שלהן להיעצם (כאילו לא ישנתי כל הלילה), תחושה של יובש בפה (אפילו שהלשון אינה לבנה) ומידי פעם שיעול התקפתי למספר דקות.
    כאבי בטן מיוחדשים לא היו לי, פרט למעט דקירות במרכז הבטן לאחר מתן הצואה המיימית.

כמו-כן יש לי כרגע תחושת סלידה מכל מאכל שאני חושב עליו, למשל אם אצטרך ללכת לאכול עכשיו אני ארגיש בחילה ונראה לי שאקיא.

הארוחה האחרונה שאכלתי היתה אתמול בערב בסביבות 20:00. (המבורגר) ולקראת חצות כמה אצבעות שוקולד. (כן, ני יודע שזו תזונה מאוד "בריאה").

רציתי את עזרתכם בשאלות שלי:
    * מה יכולה להיות התופעה וכיצד יש לנהוג ?
    * האם הדבר מחייב פניה לרופא לבדיקה ?
    * היתכן כי קלקול קיבה גורם לתסמינים אלה ?
    * האם יתכן כי קלקול הקיבה יראה סימנים (שלשול וחולשה) רק לאחר כ-12 שכות מאכילת האוכל הבעייתי ?
    * האם תחושת היובש בפה והחולשה הרבה נגרמת גם היא מהשלשול ?

תודה על תשובתכם, אני כרגע נמצא בעבודה ומקווה שתחושתי תשתפר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלשול

הוספת תגובה

• שלשול

ד''ר אביבית גולן כהן
    06/03/2008

דורון שלום

התאור שלך יכול להתאים למחלה זיהומית של דרכי העיכול. מקורו של הזיהום יכול להיות בארוחה שאכלת בערב , ופרק זמן "דגירה " של 12 שעות הינו מקובל במקרה כזה.
    מכיוון שיש גם אי נוחות בעיניים, שיעול, יובש בפה וכאבי שרירים, נראה לי סביר יותר כי מדובר במחלה וירלית של דרכי נשימה עליונות אשר נותנת ביטוי גם בשלשול.
    מחלה וירלית כזאת נפוצה כעת בקהילה, היא חולפת תוך ימים בודדים ובדרך כלל נדרש רק להקפיד על שתיה מרובה, ובמידת הצורך על מנוחה.

רק בריאות
    דר' אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו