מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חום גבוה ללא הסבראברהם דויטש03/01/2013
שלום
אני בן 27,
יש לי כארבעה ימים חום שנע מ7.5 - בשעות הבוקר, עד 8.5 בשעות הערב
כרגע הוא עומד על 8.4
אני מרגיש חולשה כללית, ויש לי גם תחושה מסוימת בחזה שגורמת מדי פעם לשיעולים קלים. ותחושה קלה שקשה אפילו להגדירה ככאב בגרון
הייתי אתמול אצל רופא והוא שלח אותי לעשות צילום חזה לשלול דלקת ריאות.
עשיתי אותו הבוקר והקשרתי לרופאה והיא אמרה שהתוצאות בסדר ואין לי דלקת ריאות.
מחר בבוקר אני אמור לקבל את תואות משטח הגרון, אך לא נראה לי שיש לי דלקת כל שהיא, שהיו לי כבר פעם דלקות וזה היה הרבה יותר כאב, ואף פעם זה לא היה עם חום ממושך כל כך ללא כאב בגרון.
מה אני אמור לעשות.
צריך לחשוש ממשהוא, לעשות עוד בדיקות?, זה מדבק? (יש לי תינוקת בת 4 חודשים)
כמובן שאם מחר בכל זאת התוצאה במשטח תהיה שיש לי דלקת את הכל נפטר. אך השאלה היא בהנחה הסבירה שלא כך יהיה והתוצאה תהיה תקינה.
תודה מראש
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה ללא הסבר - תגובה
ד''ר יעל כוכבי03/01/2013שלום,
בעונה זו די שכיח חום כזה עם סימפטומים דומים אפילו יותר ממושך, על רקע מחלה וירלית. סבלנות, זה יעבור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
אברהם דויטש03/01/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)