שפעת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שפעת
    איציק
    06/01/2013

שלום לרופאים ותודה מראש על תשובתכם
    אני בן 37 בריא בדרך כלל ועובד עם קהל,מקבל זריקה לשפעת זה השנה השביעית,,כל השנים היה בסדר אבל השנתיים האחרונות זוועה ,החורף רק התחיל וקיבלתי כבר פעמיים שפעות או התקררויות קשות ביותר [אני לא יודע מה ההבדל בין שפעת לאנגינה להתקררות],,,זה מתחיל ביומיים של חום וצמרמורות מלוות בשיעול צינון וכאב גרון,כאשר ביום השלישי והרביעי יורד לי החום והצמרמורות ואני נשאר עם שאר התופעות שציינתי עד להעלמותן.
    מדוע זריקת השפעת כבר לא מועילה לי? ייתכן שזה פועל נגדי הפוך והאם כדי לי אולי להפסיק לקבל את הזריקה הזאת,,מעניין אם לא הייתי מקבל את הזריקה האם הייתי מקבל את שני השפעות הקשות האלה?,,אפשר לקבל הסבר והעצה,,תודה רבה והרבה בריאות לכולםםםם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שפעת

הוספת תגובה

• שפעת - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/01/2013

שלום , איציק
    נתחיל בזה , שטוב שאתה מקבל חיסונים לשפעת. אתה אמנם צעיר ובריא ולא חייב, אבל טוב שכך.
    חיסון שפעת מכיל בד"כ 3 זני שפעת מומתים. נגד זה בלבד הוא מגן.
    ישנם כמובן זנים נוספים של שפעת וגם וירוסים אחרים של "התקררות" (נזלת שיעול)
    שאינם שפעת ונגדם החיסון לא מגן.
    בד"כ יש לתלות תחלואה מוגברת במחלות זיהומיות בסביבה בה אנחנו חיים- מקומות צפופים, לא מאווררים בעבודה, ילדים קטנים בבית שמביאים את המחלות מהגן וכו'.
    במיעוט המקרים בקהילה מדובר ב"בעיה חיסונית" שגורמת לריבוי הזיהומים.
    תמשיך להתחסן.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו