בריאות כללית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בריאות כללית
    ליאורה
    09/01/2013

שלום

אני בת 47 בריאה בדרך כלל. בשניים האחרונות עליתי במשקל בצורה קיצונית, כשלושים קילוגרמים. בנוסף אני סובלת מעייפות קיצונית, יובש עצום בפה שמתבטא בבוקר לפעמים בחוסר יכולת לפתוח את הפה ממש, קרסוליים נפוחים מאד שגדלו מאז ההריון לפני שש שנים ונותרו כך ולאחורנה גם "כמעט" בריחת שתן. רופאת המשפחה שלחה אותי לבצע בדיקות דם כדי לשלול הפרעות בבולטת התריס ובדיקות נוספות. לפי הבדיקות בלוטת התריס שלי תקינה, בעבר היה חוסר בויטמין בי 12. אני מקפידה על אורח חיים כמה שיותר בריא, נמצאת במשטר דיאטה קפדני כמעט ונטול פחממות של כאלף קלוריות ביום. עושה אימון פילאטיס פעם בשבוע ואימון אירובי גם כן פעם בשבוע, ומשתדלת לעשות הליכות עוד כפעמיים בשבוע. הירידה במשקל היא איטית עד אפסית. אני עדיין עייפה מאד, היובש קיים ובריחת השתן מתרחשת לעתים לפנות בוקר. הרפואה פוטרת אותי, בכלל לא מאמינה לי שאני מקפידה על תזונה דלת קלוריות ומאוזנת, ובכלל יש לי הסתייגויות רבות לגביה כי בתחושה שלי משהו פשוט לא תקין. למי עלי לפנות? לרופא משפחה אחר או לרופא מומחה ואם כן אז לאיזה? אנדיקרינולוג? אחר? תודה מראש וסליחה על אורך ההודעה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בריאות כללית

הוספת תגובה

• בריאות כללית - תגובה

ד''ר מיכאל ויינפאס
    09/01/2013

הייתי מבקש ממנה הפניה לרופא ראומטולוג וגם נוירולוג
    בהצלחה

מומזנים להמשיך לשאול ולהתדיין בעמוד הפייסבוק שלי - ד"ר מיכאל ויינפאס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו