מחלה לא ברורה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחלה לא ברורה
    רואי
    09/01/2013

שלום רב,
    כבר מזה 3 שבועות שאינני מרגיש טוב, והרופאים מתקשים לשים את האצבע על הבעיה. הדבר התחיל בכאב ראש ובצינון קל שלווה גם כאבי גרון וחולשה, והמשיך בשלושת השבועות האחרונים בכאבי ראש, עייפות, חולשה כללית, חוסר יכולת מיקוד בעיניים, מדי פעם בחילה ומספר פעמים דפיקות לב ותחושה מאוד לא טובה בגוף, קצת כמו שלפני עילפון. בנוסף, מדי פעם כאב קל בבטן העליונה-חזה, במיוחד בצד שמאל באזור הצלעות. בהתחלה היה חשש למחלת הנשיקה, אך הדבר נפסל בבדיקה. לא היה חום אף פעם. מה שמוזר, זה שאני יכול להרגיש יום אחד טוב, ויום אחריו רע. המצב נשאר סטטי כבר זמן רב, עשיתי א.ק.ג. ובדיקות דם בסיסיות והכל נמצא תקין. אני כבר ממש עובד עצות ואודה באם יעלה לכם רעיון מה אפשר לעשות.
    רב תודות,
    רואי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחלה לא ברורה

הוספת תגובה

• מחלה לא ברורה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    10/01/2013

בוקר טוב,
    על פניו, זה נראה כמו מחלה ויראלית ממושכת. לא תמיד אפשר לשים את האצבע ולהגיד בדיוק מה, ועד ששולחים את כל הבדיקות ומקבלים תוצאות, אתה כבר מבריא לבד.
    כדאי לעשות גם אקו לב ואם תקין יש גם אפשרות של התקפי חרדה .
    אשמח להתעדכן.
    לבריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

רואי
    10/01/2013

אני באמת מקווה שזה משהו ויראלי בר חלוף, כי זה כבר באמת הרבה זמן...
    תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו