מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושות אי נוחות בחלל הפה ובלשוןתמרה16/03/2013
שלום לכם,
זה מספר חודשים אני סובלת משלל רגישויות בחלל הפה שבאות וחולפות בתדירות די גבוהה. בין השאר אני סובלת מתחושה כאילו כל חלל הפה דלוק, תחושה חזקה בעיקר בחלקים הפנימיים של הלחי ובצידי הלשון, תחושה כאילו פי מלא חול והלשון מרגישה כמו נייר זכוכית, תחושה של גבשושיות בבסיס הלשון ובלוע שלפעמים אפילו גורמת לי בחילה, התנפחות קווית בחלק הפנימי של הלחי שמול קו החיבור בין השיניים העליונות לתחתונות עד כדי כך שבלי להרגיש אני מנפחת את לחיי מפעם לפעם כדי להרחיקן מהשיניים וכו'. נבדקתי אצל רופא השיניים שלי ולאחר מכן אצל מומחה אף אוזן גרון. שניהם לא מצאו שום ממצא וטענו כי מדובר רק ביובש וכי עלי לשתות הרבה. אלא שגם כאשר אני מקפידה לשתות הרבה - בין שש לשמונה תשע כוסות ביום - התופעות אינן חולפות לחלוטין.
זה מציק לי מאוד. האם עלי לפנות לרופא מסוים כדי לבצע בדיקות ספציפיות לבירור העניין? למי עלי לפנות ואילו בדיקות לבצע?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תחושות אי נוחות בחלל הפה ובלשון - תגובה
ד''ר יעל כוכבי20/03/2013שלום,
גם יובש דורש בירור - למשל לשיוגרנס. בקשי מהרופא בדיקת דם ANA RF . SSA-RO.
SSB-LA .
יעוץ ראומטולוג.
לבריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)