כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    בוקי
    12/04/2013

מזה חודש פלוס כאבים בחזה במרכזו אזור עצם בריח כאבים מתגברים בחשיפה לקור נשימה עמוקה הרמת ידים התכופפות לחיצה על המקום.הופנתי למיון שם בדקו בדיקת דם טרופנטין טי לשריר לב תקינה צילום חזה תקין .שוחררתי לדעת הרופאה לא לב וריאות אלא פיברומיאלגיה בה מאובחן כבר 6 שנים הפנת לראומוטולגית המטפלת ולשקול מבחן מאמץ ראומוטלוגית אמרה לשלול בעיה קרדילוגית ולקחת שבוע ארקוקסיה 90.קרדיולג שבדק אמר שסביר לפי תסמינים לא לב לשלילה שלח לאקו לב במנוחה יצא תקין כן שלח למבחן מאמץ שבוע הבא. אמר שאם תקין לפנות לאורטופד ראומטלוגית אומרת אין צורך יתן לך אותו כדור שנתתי.
    שאלותי
    1.אם ישלל גורם לבבי ללכת לאורטופד הוא לא ללכת כפי שראומטולגית אומרת ולקחת ארקוקסיה שרשמה.
    2.הייתי מעונין לדעת איזה עוד מצבים חוץ מלב יכולים לגרום לכאב בחזה.
    3.אני עם צפיפות עצם נמוכה, יש לי באחד המקומות בסקפולה שינוים ניונים, מיפו עצמות לפני שנתים יש חשד לפאגט באגן צד שמאל אמור לראות אנדוקרינית שתאשר או תשלול האם יכול להיות קשור לניוון או פאגט באזור הזה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

ד''ר יעל כוכבי
    19/04/2013

שלום בוקי,
    זה בדיוק המקום של רופא משפחה טוב וקבוע - לארגן את הנתונים ולכוון אותך.
    זה באמת קשה להסתחרר בין רופאים מומחים .
    הכאב שאתה מתאר נשמע באמת מתאים למקור של שרירים, גידים ועצמות
    וכדאי לבדוק לעומק את הענין של פאג'ט לפני שממשיכים, לדעתי.
    לבריאות,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו